Skip to content

De FILA Disruptor

Geïnspireerd door de robuuste atletische schoenen en modegevoeligheden van de jaren 90, is de FILA Disruptor een voorbeeld van de stoere "vader schoen" trend. De FILA Disruptor werd oorspronkelijk uitgebracht in 1996 en werd al snel legendarisch vanwege zijn gedurfde ontwerp en statement. Sinds zijn debuut in de kleur 'White' blijft hij een populaire keuze vanwege zijn veelzijdigheid en strakke look.

Als onderdeel van de "ugly sneaker" beweging heeft de FILA Disruptor de afgelopen jaren een revival gezien dankzij zijn iconische ontwerp. Naast de comfortabele pasvorm maken de nostalgische aantrekkingskracht en de gedurfde, opvallende look van de Disruptor de must-have sneaker voor iedereen.

Het ontwerp van FILA Disruptor

De FILA Disruptor is populair vanwege zijn opvallende designelementen en gedurfde esthetiek. Het opvallende silhouet wordt gevormd door een grove, overdreven zool die voor stevige demping zorgt. Daarnaast voegt het gekartelde buitenzoolpatroon visuele impact en functionaliteit toe aan de schoen.

Het bovenwerk is typisch gemaakt van duurzaam leer en voorzien van geborduurde FILA logo's, die de retro charme versterken. De gewatteerde tong en kraag maken hem comfortabel om de hele dag te dragen, en het brede scala aan kleurstellingen komt tegemoet aan verschillende smaken en voorkeuren.

Door zijn strakke, veelzijdige uiterlijk blijft de klassieke 'White' kleurstelling een klassieker, terwijl de 'Rose Gold' variant zorgt voor een vleugje metallic flair die meer van deze tijd is.

Laatste nieuws

Meer lezen