Skip to content

A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Black'
FD1330-001
91% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

A Ma Maniére x Air Jordan 5 Retro WMNS 'Photon Dust'Air Jordan 5 Retro SE 'Burgundy'Air Jordan 5 'UNC'Air Jordan 5 Retro 'Olive'Air Jordan 5 Retro Low 'Dongdan'Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'

Productdetails

StylecodeFD1330-001
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 5
ColorwayBlack/Burgundy Crush/Black/Pale Ivory
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling9.1 / 10 (374 stemmen)
Gepubliceerd21 april 2023 13:50
Bijgewerkt16 april 2024 06:34
De A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Black' is het resultaat van een samenwerking tussen het merk A Ma Maniére en Nike's Air Jordan-lijn. Het is niet de eerste keer dat deze twee merken de handen ineenslaan, en zoals gewoonlijk heeft deze samenwerking geleid tot een bijzondere en stijlvolle sneaker.

Het grootste deel van de upper is gemaakt van zwart suède, wat een luxueuze uitstraling geeft aan de sneaker. Dit wordt aangevuld met de bekende burgundy kleur van het merk, die terugkomt op enkele details van de sneaker. Het gebruik van verouderde details op de zijnetten en de semi-transparante zool geeft de sneaker een mooie uitstraling die goed past bij de donkere kleur van het suède. Ook is er een 3M-tong aanwezig in een lichtere kleur die past bij de verouderde elementen op de sneaker.

Een ander kenmerk van deze sneaker is de speciale verpakking waarin hij wordt geleverd. A Ma Maniére staat bekend om de bijzondere manier waarop hun sneakers worden gepresenteerd, en ook voor deze samenwerking hebben ze iets speciaals bedacht.

Al met al is de A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Black' een bijzondere en gewilde sneaker die niet alleen mooi is om te zien, maar ook een verhaal heeft achter de samenwerking tussen deze twee merken. Het is dan ook niet verrassend dat deze sneaker zeer in trek is bij sneakerliefhebbers en verzamelaars.
A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Black' FD1330-001
310
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download