Skip to content

CLOT x Nike Cortez 'Forrest Gump'
DZ3239-100
55% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Cortez 'Medium Soft Pink'Nike Cortez 'Picante Red'Nike Cortez - By YouNike Cortez WMNS 'Baroque Brown'Nike Cortez WMNS 'Midnight Navy'Sacai x Nike Cortez 4.0 'White'

Productdetails

StylecodeDZ3239-100
MerkNike
ModelNike Cortez
ColorwayWhite/Game Royal/University Red
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum14-04-2023
Beoordeling5.5 / 10 (66 stemmen)
Gepubliceerd5 april 2023 05:31
Bijgewerkt26 april 2024 07:26
Na een succesvolle samenwerking met de Nike CLOT x Cortez 'CLOTEZ' komt het 3-in-1 ontwerp in een verleidelijke colorway. Geïnspireerd door de Chinese vechtkunst Kung Fu, brengt de CLOT x Nike samenwerking de klassieke Cortez in een nieuw jasje. De sneaker heeft een slip-on cover die een reminiscentie is aan de schoen gedragen in Kung Fu.

Voor de CLOT x Nike Cortez 'Forrest Gump' colorway is de hoofdschoen ontworpen in twee tinten die de voet in glad leer bedekken. Bovenop de witte basis is 'University Red' gebruikt voor de constructie van de Swoosh en de co-branded elementen op de tong en de hiel. Op de binnenzool van de sneaker staan Chinese karakters die 'Kung Fu' schrijven. De behuizing van de schoen, gemaakt van wit ademend mesh, is voorzien van een paars gesneden Swoosh en blauwe details rond de tussenzool. De hiel van de hoes is voorzien van een trekkoordsluiting om ervoor te zorgen dat de hoes niet afglijdt.
CLOT x Nike Cortez 'Forrest Gump' DZ3239-100
6
apr.
14
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download