Skip to content

Nike Air Max 1 Premium 'Denim Leopard'
FJ4452-432
87% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max 1 '86 OG 'Museum Masterpiece'Nike Air Max 1 'Field Purple'Nike Air Max 1 WMNS 'Dusty Cactus'Nike Air Max 1 'Green Chili'Nike Air Max 1 'Deep Royal Blue'Nike Air Max 1 '86 OG WMNS 'Royal Blue'

Productdetails

StylecodeFJ4452-432
MerkNike
ModelNike Air Max 1
ColorwayMedium Blue/White/University Gold/Picante Red
KleurNavy
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling8.7 / 10 (1321 stemmen)
Gepubliceerd29 maart 2023 11:20
Bijgewerkt19 april 2024 06:41
De Nike Air Max 1 Premium 'Denim Leopard' is een opvallende en unieke sneaker. Wat de 'Denim Leopard'-colorway bijzonder maakt, is de combinatie van verschillende materialen en patronen, waaronder denim en luipaardprint, die zorgen voor een opvallende en modieuze uitstraling.

De upper van de Nike Air Max 1 Premium 'Denim Leopard' is gemaakt van premium denim-materiaal in een ‘Medium Blue’ kleur, wat zorgt voor een casual en trendy look. De sneaker heeft luipaardprint op de overlays, die een speels en exotisch element toevoegt aan het ontwerp. Andere opmerkelijke details zijn onder andere de stiksels op de denim panelen, het rode en gouden borduurwerk rond de enkelkraag, de witte touwachtige veters en de bruine leren tonglabels met gele stitching. De look van dit paartje wordt afgemaakt met metallic gouden Eyestays, Swooshes van wit getextureerd leer en insoles die voorzien zijn van een prachtig patroon.

De Nike Air Max 1 Premium 'Denim Leopard' is een must-have voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een sneaker met een unieke en modieuze uitstraling. Het samenspel van denim en luipaardprint geeft deze sneaker een opvallend en trendy uiterlijk. Wat deze sneaker geschikt maakt voor zowel dagelijks gebruik als voor casual stijlvolle outfits.
Nike Air Max 1 Premium 'Denim Leopard' FJ4452-432
977
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download