Skip to content

Nike Air Max 1 'All Petals United'
FQ0256-131
92% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max 1 WMNS 'Dusty Cactus'Nike Air Max 1 'Field Purple'Nike Air Max 1 '86 OG 'Museum Masterpiece'Nike Air Max 1 '86 OG WMNS 'Royal Blue'Nike Air Max 1 'Deep Royal Blue'Nike Air Max 1 'Green Chili'

Productdetails

StylecodeFQ0256-131
MerkNike
ModelNike Air Max 1
ColorwayWhite/Fir/Sail/Light Bone/Adobe/Black
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling9.2 / 10 (1190 stemmen)
Gepubliceerd2 juni 2023 10:03
Bijgewerkt25 april 2024 07:28
Verbeter je sneaker game met de Nike Air Max 1 'All Petals United'. Deze sneaker combineert mode en comfort met eersteklas materialen zoals glad leer en ademend mesh.

Het witte bovenwerk van mesh wordt aangevuld door het suède spatbord van 'Light Bone'. De helft van het spatbord is voorzien van kleurrijke patronen die elk ensemble een geraffineerde look geven. Een groen suède Swoosh kleedt de zijkant van de sneaker aan en verstoort het smetteloze wit. De merkelementen op de tong en het hiellipje in roze vormen een mooie aanvulling op het groen. De mini Swoosh op het spatbord is geborduurd in verschillende kleuren en geeft de sneaker een extra vleugje persoonlijkheid. Een 'Sail' tussenzool gecombineerd met zichtbare Air Bubble en een kleurrijke rubberen buitenzool maken het ontwerp af. 

De Nike Air Max 1 'All Petals United' brengt naast een stijlvol statement ook een sterke boodschap van eenheid over. Het is een onderdeel van Nike's campagne om inclusiviteit en diversiteit te promoten, waarbij het idee wordt benadrukt dat elk persoon speciaal en waardevol is. Deze schoen staat voor samenkomen, verschillen accepteren en verenigd blijven.
Nike Air Max 1 'All Petals United' FQ0256-131
1K
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download