Skip to content

Nike ACG Mountain Fly 2 Low 'Summit White'
DV7903-001
76% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike ACG Mountain Fly Gore-tex 'Khaki'Nike ACG Mountain Fly 2 Low 'Iron Ore'Nike ACG Mountain Fly 2 Low Gore-Tex 'Dark Grey'Comme des Garçons x Nike ACG Mountain Fly 2 Low 'Black'Nike ACG Mountain Fly Low GORE-TEX 'Hazel Rush'Nike ACG Mountain Fly 2 Low 'Black'

Productdetails

StylecodeDV7903-001
MerkNike
ModelNike ACG Mountain Fly
ColorwaySummit White/Bright Mandarin
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum13-04-2023
Beoordeling7.6 / 10 (21 stemmen)
Gepubliceerd5 april 2023 13:13
Bijgewerkt27 april 2024 07:26
Het debuut van de Nike Acg Mountain Fly 2 serie brengt het publiek vier verleidelijke colorways in een outdoor stijl. De tweede generatie van de Nike ACG Mountain Fly is voorzien van een reeks verbeteringen om je prestaties en comfort te verhogen tijdens het ontplooien van je favoriete outdoor activiteiten.

De Nike ACG Mountain Fly 2 Low 'Summit White' heeft een tweekleurig ontwerp aangevuld met gladde zwarte en oranje details. Het ademende witte mesh bovenwerk zorgt voor ventilatie van de voet en een snelle droging, terwijl de marineblauwe demping rond de tong en binnenvoering het comfort verhoogt. Op de zijkant van de schoen staat 'acg' in het zwart, in dezelfde kleur als de gemerkte tong en hiel en het veterstriksysteem voor snelle afstelling. De merkelementen op de labels en de Swoosh zijn uitgevoerd in een contrasterende 'Bright Mandarin' tint voor een vleugje kleur in het ontwerp. Voor meer duurzaamheid heeft de schoen een verlengde neus en rubberen zijwanden rondom het bovenwerk in wit, als aanvulling op het ontwerp. De lichtgewicht schuimrubberen tussenzool verhoogt het comfort van het model, terwijl de op mountainbiken geïnspireerde buitenzool zorgt voor tractie op elke ondergrond.

Geniet in stijl van de natuur met de Mountain Fly 2 collectie in 'Neutral Olive' en 'Laser Orange'.
Nike ACG Mountain Fly 2 Low 'Summit White' DV7903-001
11
apr.
13
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download