Skip to content

A-COLD-WALL* x Nike Air Max Plus 'Platinum Tint'
FD7855-002
82% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Plus 'Summer Gradient'Nike Air Max Plus TN Drift 'Light Smoke Grey'Nike Air Max Plus TN Drift 'All Day'Nike Air Max Plus 'Teal'Nike Air Max Plus 'Lilac Bloom'Nike Air Max Plus 'Aquarius Blue'

Productdetails

StylecodeFD7855-002
MerkNike
ModelNike Air Max Plus
ColorwayPlatinum Tint/Light Bone/Black/Stone
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-09-2023
Beoordeling8.2 / 10 (34 stemmen)
Gepubliceerd13 juni 2023 05:38
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
A-COLD-WALL heeft in samenwerking met Nike een ingetogen maar stijlvolle collectie geïntroduceerd op basis van het populaire AIR MAX PLUS silhouet. Na een rustig begin van het jaar heeft het modelabel van Samuel Ross gekozen voor eenvoud en biedt de Air Max Plus aan in twee tijdloze kleurstellingen: 'Zwart' en 'Platinum Tint'. Het traditionele bovenwerk van mesh is vervangen door premium leer, terwijl mesh is gereserveerd voor de binnenvoering. 

Volledig witte TPU overlays gaan naadloos over in het bovenwerk, terwijl het iconische Swoosh logo subtiel is verwerkt. De samenwerkingslogo's van ACW zijn discreet geplaatst op verschillende delen van de schoen. Om de chique look compleet te maken, passen de tong, het spatbord en de zool bij de kleur van het bovenwerk. Deze exclusieve paren worden gepresenteerd in een speciaal ontworpen verpakking, die een vleugje verfijning toevoegt aan de collectie.
A-COLD-WALL* x Nike Air Max Plus 'Platinum Tint' FD7855-002
22
sep.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download