Skip to content

McDonald’s x Crocs Classic Clog 'Hamburglar'
209393-066
60% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Cars x Crocs Classic Clog 'Lightning McQueen'Pringles x Crocs Classic Clog 'Green & Blue'Crocs ClogCrocs Classic Clog KSalehe Bembury x Crocs Pollex Clog 'Horchata'Futura Laboratories x Crocs Classic Clog 'Pearl White'

Productdetails

Stylecode209393-066
MerkCrocs
ModelCrocs Clog
ColorwayBlack/White/Yellow
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum14-11-2023
Beoordeling6 / 10 (20 stemmen)
Gepubliceerd1 november 2023 16:00
Bijgewerkt4 mei 2024 05:44
De McDonald's x Crocs Hamburglar Classic Clog is een leuke en comfortabele schoen met de iconische zwart-witte strepen van de Hamburglar. De klompen zijn ongelooflijk lichtgewicht en drijvend, waardoor ze perfect zijn voor watergerelateerde activiteiten. De ventilatiepoorten zorgen voor ademend vermogen en helpen je voeten droog en vrij van vuil te houden.

De klompen zijn eenvoudig schoon te maken en drogen snel. De draaibare hielbandjes zorgen voor een betere pasvorm, zodat de klompen aan je voeten blijven zitten. De op maat gemaakte McDonald Hamburglar Jibbitz™ Charms, waaronder zijn stropdas en hoed, een McDonald's hamburger en Hamburglar zelf, voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan je klompen.

De klompen bieden ook het iconische Crocs Comfort™, dat bekend staat om zijn lichtgewicht, flexibiliteit en 360 graden comfort. Ze maken ook deel uit van een grote samenwerking met het merk, waaronder de 'Grimace' sandaal, de 'Red' klomp en de 'Birdie' klomp.
McDonald’s x Crocs Classic Clog 'Hamburglar' 209393-066
4
nov.
14
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download