Skip to content

adidas Samba OG W
IG5932
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Maha x adidas Samba 'Half Green'adidas Samba OG 'White'adidas Samba OG 'Maroon'adidas Samba OG 'White Gum' - Made in Italyadidas Samba OG 'Silver Green'adidas Samba XLG 'White Gum'

Productdetails

StylecodeIG5932
Merkadidas
Modeladidas Samba
KleurWit
DoelgroepVrouwen
Gepubliceerd5 mei 2023 05:16
Bijgewerkt19 april 2024 06:41
De adidas Samba OG W is een klassieke sneaker die bekend staat om zijn tijdloze stijl en veelzijdigheid. Het is een populaire keuze voor zowel sportieve activiteiten als casual outfits.

De Samba OG W heeft een upper van zacht leer en suède, wat zorgt voor duurzaamheid en een klasieke uitstraling. De sneaker kleurt wit met roze roze tinten op de 3-Stripes en binnenvoering. Een kenmerkend element van de Samba OG W is de iconische adidas 3-Stripes aan de zijkanten van de sneaker. Deze strepen geven de sneaker een herkenbaar en klassiek uiterlijk. Daarnaast heeft de sneaker een vetersluiting en een gevoerde kraag voor een comfortabele pasvorm.

De adidas Samba OG W is ontworpen met oog voor detail. De sneaker heeft een rubberen zool met een visgraatprofiel, wat zorgt voor optimale grip op verschillende ondergronden. Dit maakt de sneaker geschikt voor zowel indoor als outdoor activiteiten.

Of je nu van plan bent om te sporten of gewoon een stijlvolle sneaker zoekt voor dagelijks gebruik, de adidas Samba OG W is een uitstekende keuze. 
adidas Samba OG W IG5932
0
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download