Skip to content

adidas Originals Samba OG 'Chalk Green'
ID2054
62% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Samba OG 'Cardboard'adidas Samba OG 'White'adidas Samba XLG 'White Gum'adidas Samba OG WMNS 'Cream White & Sand Strata'adidas Samba OG 'Maroon'adidas Samba OG 'Silver Green'

Productdetails

StylecodeID2054
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayCollegiate Green/Cloud White/Gum
KleurGroen
DoelgroepMannen
Beoordeling6.2 / 10 (165 stemmen)
Gepubliceerd22 april 2023 05:04
Bijgewerkt8 mei 2024 07:29
De Adidas Originals Samba OG staat bekend om zijn tijdloze design en moderne comfort en is een van de populairste sneakermodellen. Geïnspireerd door zaalvoetbalschoenen, straalt zijn low-top silhouet stijl en elegantie uit. De Samba OG heeft een bovenwerk van volnerfleer met een groene tint en biedt duurzaamheid en een eersteklas gevoel. Het iconische Three Stripes-logo siert de zijkanten en laat het authentieke adidas erfgoed zien.

De Samba OG onderscheidt zich door de T-toe overlay, die de duurzaamheid van de schoen verhoogt en een unieke touch aan het ontwerp toevoegt. Hij heeft een uitstekende tractiezool van gomrubber, die hem geschikt maakt om zowel binnen als buiten te dragen. Door zijn veelzijdigheid kan hij gemakkelijk worden gecombineerd met casual en sportieve outfits, waardoor het een geweldige keuze is voor modebewuste individuen.
adidas Originals Samba OG 'Chalk Green' ID2054
39
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download