Skip to content

adidas Originals Gazelle Indoor
IG9979
83% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Gazelle Indoor 'Bliss Pink'adidas Gazelle Indoor 'Scarlet'adidas Gazelle Indoor 'Collegiate Green Lucid Pink'adidas Gazelle Boldadidas Gazelle Boldadidas Gazelle Indoor 'Blue Dawn'

Productdetails

StylecodeIG9979
Merkadidas
Modeladidas Gazelle
ColorwayGreen/GRN/GOLD
KleurGroen
DoelgroepMannen
Beoordeling8.3 / 10 (40 stemmen)
Gepubliceerd7 december 2022 06:26
Bijgewerkt2 mei 2024 15:07
Het adidas Gazelle Indoor model was oorspronkelijk bedoelt als een sportsneaker, echter is het silhouet uitgegroeid tot een lifestyle model. De Gazelle is in 1966 gelanceerd en daardoor heeft de sneaker een retro feel. 
 
Deze uitgave van het model komt in een kenmerkende kleurenstelling en maakt overheersend gebruik van de tinten ‘Collegiate Green’ en ‘Hazy Sky’. Het bovenwerk van deze sneaker bestaat uit suède, het Three Stripes logo en de heel tab zijn gemaakt van nubuck. De adidas Gazelle Indoor wordt afgemaakt door een soort doorzichtige gum sole. 
 
Ook heeft dit old school silhouet een aantal bijzondere details. Zo is op de tong een soort patroon te zien wat de sneaker een chique uitstraling geeft, de gouden letters boven de adidas strepen dragen hier ook aan bij. Als je de Gazelle Indoor van de onderkant bekijkt is hier wederom een motief te zien echter bestaat deze uit verschillende adidas Original logo’s, bij elke stap die je zet zie je daarom een voetafdruk die bestaat uit een patroon van adidas branding. 
adidas Originals Gazelle Indoor IG9979
26
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download