Skip to content

adidas Conductor Hi - The Collective Pack
IE9938
56% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Wales Bonner x adidas SL 72 Knit 'Team Green'adidas Retropy E5 Imp Orange/ Bautiful Orange/ Blitz Lilacadidas State Series 'OR'Wales Bonner x adidas SL 72 Knit 'Deep Brown'Adidas Adimatic Pantoneadidas Adifom SLTN

Productdetails

StylecodeIE9938
Merkadidas
Modeladidas Adimatic
ColorwayWhite/Scarlet
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum29-07-2023
Beoordeling5.6 / 10 (9 stemmen)
Gepubliceerd25 mei 2023 05:22
Bijgewerkt25 april 2024 05:30
De Adidas Conductor, gesteund door Patrick Ewing in zijn tijd bij de New York Knicks, heeft een rijke geschiedenis in de Big Apple sinds zijn debuut in de jaren tachtig. Adidas Originals' Knicks pack bevatte onlangs dit high-top model, nu geüpgraded met een premium design. Het kleurenpalet is een eerbetoon aan het rood, wit en blauw van de Knicks, met op het bovenwerk voornamelijk kleurloze tinten in vlak leer. 

Levendige 'Scarlet'-tinten sieren de kraagvoering, het trefoil-insigne en de 3-Stripes midden op de voet, terwijl lichtgrijze en crèmekleurige tinten zijn gebruikt op de zool. De diep marineblauwe bovenhiel is gedessineerd met een pythonpatroon dat een somber contrast toevoegt. De originele tonglipjes die duiden op de originele uitvoering van de Conductor voor het basketbalveld maken het geheel af. 
adidas Conductor Hi - The Collective Pack IE9938
1
jul.
29
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download