Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: de Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’

14 februari 2023 19:46
Where to Cop: de Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Stone Island brengt samen met New Balance een sneaker uit! De Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’ dropt bij verschillende retailers op donderdag 16 februari 2023 stipt om 15:00 uur.

Om jou te helpen bij het bemachtigen van dit paartje hebben wij hier alle retailers en raffles op een rijtje gezet!

Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’ | U574LGST

New Balance en Stone Island werken sinds 2021 samen. De twee hebben al mooie collabs uitgebracht, denk aan hun voetbalcollectie uit 2022.

De Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’ is een mooi vervolg op de voetbalcollectie. De militaire look van de vorige samenwerking is namelijk goed te zien bij deze 574 Legacy ‘Green’. De look ontstaat door het vele gebruik van groen in combinatie met de verschillende materialen.

The Stone Island x New Balance 574 Legacy foto van de tong dichtbij
New Balance
The Stone Island x New Balance 574 Legacy zijkant

In deze samenwerking zijn verschillende soorten materialen te spotten. De schoen maakt bijvoorbeeld gebruik van olijfgroene suéde overlays, een wollige lichtgroene tong, een hielkraag van een pluizige witte stof en ten slotte een upper die gemaakt is van ripstop. Ripstop is een extra sterke vorm van textiel die wordt gebruikt in onder andere werkbroeken.

The Stone Island x New Balance 574 Legacy van boven
The Stone Island x New Balance 574 Legacy foto van dichtbij achterkant

Where to Cop

De Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’ is op donderdag 16 februari 2023 om 15:00 uur bij New Balance beschikbaar. Klik op de afbeelding hieronder om de release te bekijken.

Raffles

Ook is de Stone Island x New Balance collab te vinden bij verschillende raffles. Een raffle is een loting, je schrijft je in en als je wordt uitgeloot krijg je de mogelijkheid om de schoenen te kopen.

Sommige raffles hebben een andere tijd voor de release van de schoen. Druk op de raffles hieronder om de deadline van inschrijving te zien.

Klik snel op de raffles hieronder en schrijf je in, het vergroot namelijk je kans om het paartje te coppen!

Where to Cop - Stone Island x New Balance 574 Legacy 'Green' met BSTN logo
Where to Cop:tone Island x New Balance 574 Legacy 'Green'  bij END
Where to Cop:

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? No worries! De Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’ zal na de release nog beschikbaar zijn bij verschillende marktplaatsen. Klik op de marktplaatsen hieronder om de 574 Legacy ‘Green’ te shoppen.

De Stone Island x New Balance 574 Legacy ‘Green’ zal op donderdag 16 februari 2023 om 15:00 uur droppen, zet dus alvast maar je wekker!

De release tijden verschillen onder de retailers, om verwarring te voorkomen klik op de button hieronder met een overzicht van de juiste release tijden.

Om er zeker van te zijn dat je deze release niet mist download dan de Sneakerjagers app dan krijg je altijd een melding als jouw favoriete sneaker dropt. Veel succes!

Stone Island x New Balance 574 Legacy 'Green'

U574LGST · Prijs vanaf €225,-

Naar alle aanbieders