Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Dunk Low PRM WMNS ‘Vintage Panda’

17 oktober 2023 12:12
Where To Cop: Nike Dunk Low PRM WMNS ‘Vintage Panda’

Op 18 oktober 2023 staat een van de meest iconische colorways met een vleugje nostalgie gepland. Hier hebben we het natuurlijk over de Nike Dunk Low PRM WMNS ‘Vintage Panda’. Waar je deze release kunt scoren, ontdek je hieronder!

Nike Dunk Low PRM WMNS ‘Vintage Panda’ | FQ8899-100

Net als zijn voorganger, de Dunk Low ‘Panda’, heeft deze sneaker een tweekleurig kleurenschema, bestaande uit zwart en wit.

Nike Dunk Low 'Vintage Panda'
Nike Dunk Low 'Vintage Panda' achterkant

De twist van de ‘Vintage Panda’ bestaat uit witte onderlagen en versleten leren overlays in zwart. Dit wordt in harmonie gebracht met de ‘Sail’ veters en tussenzool, wat een vleugje vintage charme toevoegt. Verder zorgt de zwarte rubberen zool voor een klassieke afwerking.

Nike Dunk Low 'Vintage Panda' toe box
Nike Dunk Low 'Vintage Panda' hiel

Where To Cop

De Nike Dunk Low ‘Vintage Panda’ is dus een echte must-have voor liefhebbers van retro sneakers! Op 18 oktober 2023 kun je deze sneaker bij verschillende retailers scoren. Welke dat zijn, zie je in de complete lijst van verkooppunten hieronder.

Maar daar blijft het niet bij. Want een andere populaire sneaker die dezelfde dag zal releasen, is de Nike Air Jordan 1 High Satin WMNS ‘Bred’!