Skip to content
Brand

Support jouw favoriete land tijdens het EK met de kits van Nike

13 juni 2024 09:22
Support jouw favoriete land tijdens het EK met de kits van Nike

Aanstaande vrijdag, 14 juni 2024, gaat het UEFA Europees kampioenschap van start in Duitsland. In de afgelopen dagen verschenen de jerseys die de landen zullen dragen tijdens het kampioenschap. Scoor nu snel nog jouw favoriete kit bij Nike voordat het toernooi deze vrijdag afgetrapt wordt.

Nike kits 2024

Dit weekend is het dan eindelijk zo ver! Het EK gaat weer beginnen. Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 strijden landen uit alle hoeken van Europa voor de titel. Op 16 juni is Nederland voor het eerst aan de beurt in een wedstrijd tegen Polen.

Mocht je nog geen kit hebben, is dit het moment om de jouwe te halen. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de jerseys waar de Nederlandse voetballers in zullen spelen. De collectie komt met uit- en thuistenues, keepersshirts, fleece windrunners en trainingsjacks.

Europa kits

Nike heeft dit jaar ook de jerseys van de landen Frankrijk, Engeland, Portugal, Brazilië, Kroatië, Polen en Turkije ontworpen. Mocht je dus voor een van deze landen zijn dit EK, bekijk dan gauw welke kit er nog te verkrijgen is bij Nike.

De Nike EK 2024 kits zijn nu te verkrijgen bij Nike. Let op: mocht je voor de wedstrijd van zondag 16 juni je jersey binnen hebben, plaats dan je bestelling voor 14 juni 2024 06:59 uur. Bekijk de volledige Nike kit collectie via de knop hieronder. Hup Holland, hup!