Skip to content
Newsfeed

Alles wat we tot nu weten over de Nike Air Jordan 4 ‘Orchid’ 

3 februari 2024 15:00
Alles wat we tot nu weten over de Nike Air Jordan 4 ‘Orchid’ 

Er doen geruchten de ronde dat er een nieuwe Nike release voor dames op komst is. Speculatieve beelden van een mock-up van de Air Jordan 4 WMNS ‘Orchid’ zijn onlangs opgedoken. Hieronder lees je alles wat we tot nu toe weten over deze sneaker!

🎨 Colorway: Orchid/Neutral Grey-Black-White
#️⃣ Stylecode: AQ9129-501
📅 Release: kerst 2024

Deze editie van de Air Jordan 4, ontworpen ter gelegenheid van de 35e verjaardag van het model, zal dus veel enthousiasme opwekken onder vrouwelijke sneakerliefhebbers.

Hoewel er geen uitgelekte beelden zijn verschenen, zal naar verwachting het grootste deel van het bovenwerk door Orchid zijn bedekt. Verder kunnen mogelijk neutrale grijze accenten de veters rond de Wing en een deel van de rubberen buitenzool verfraaien. Daarnaast verwachten we witte tonglabels, hielen en een tussenzool met zichtbare Air units. Tot slot wordt het ontwerp mogelijk aangevuld met Jumpan logo’s op de tong, hielen en binnenzolen.

Tot nu toe lijkt de Air Jordan 4 ‘Orchid’ tijdens de kerst van 2024 te releasen. Lees meer over wat we van de Nike Air Jordan 4 kunnen verwachten in 2024, terwijl we wachten op meer beelden en informatie!

Nike Air Jordan 4 'Orchid' 2024
Nike Air Jordan 4 'Orchid'
Nike Air Jordan 4 'Orchid' bovenwerk
Nike Air Jordan 4 'Orchid' Jumpan logo