Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS ‘Bred’

16 oktober 2023 17:17
Where To Cop: Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS ‘Bred’

Woensdag 18 oktober 2023 is het zover! De release van de langverwachte Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS ‘Bred’ zal dan plaatsvinden. Dus lees hieronder snel de laatste informatie en bekijk alle verkooppunten om geen enkele kans te missen.

Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS ‘Bred’ | FD4810-061

De Air Jordan 1 Satin ‘Bred’ maakte zijn debuut in 2016 als een beperkte release, exclusief voor New York City. Gecombineerd met zijn tijdloze stijl en luxe uitstraling, groeide het al snel uit tot een gewild verzamelingsitem.

Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS 'Bred'
Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS 'Bred'

De ‘Bred’ colorway staat bekend om zijn iconische combinatie van zwart en rood. Wat deze dames exclusieve sneaker onderscheidt, is het gebruik van gestroomlijnd satijn in plaats van leer voor het bovenwerk. Het satijnen materiaal voegt een subtiele glans toe aan de algehele esthetiek. Bovendien is dit iconische ontwerp dankzij deze luxe materialen geschikt voor zowel informele als formele gelegenheden.

Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS 'Bred' toe box
Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS 'Bred'

Where To Cop

Dus wil je graag een vleugje elegantie en verfijning aan je sneakercollectie toevoegen? Dan mag je de release van de Nike Air Jordan 1 High OG Satin WMNS ‘Bred’ zeker niet missen! Omdat je niet de enige bent die deze populaire sneaker op zijn wenslijstje heeft staan, is het belangrijk om je goed voor te bereiden.

Om je te helpen, hebben we een lijst samengesteld van alle retailers die deze schoen aanbieden. Let op dat sommige verkooppunten een raffle hanteren. Zorg er dus voor dat je snel inschrijft voordat de loting sluit!

Vergeet daarnaast niet de releasekalender te checken voor andere populaire sneaker releases van Nike in oktober. Denk bijvoorbeeld aan de Dunk High ‘Sweet Tooth’ en de Dunk Low ‘Vintage Panda’!