Skip to content
Newsfeed

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP ‘Pink Pack’ dropt in 2025

21 mei 2024 14:03
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP ‘Pink Pack’ dropt in 2025

Het lijkt erop dat Travis Scott voorlopig nog niet klaar is met de Air Jordan 1 Low. Het silhouet heeft in de afgelopen maanden al verschillende colorways mogen ontvangen, waarvan veel dezelfde aardetinten gebruiken. Nu zien we twee roze colorways verschijnen. Het ‘Pink Pack’ wordt in 2025 verwacht.

Travis Scott is misschien wel de grootste speler in de wereld van sneakers op dit moment. Na veel succesvolle samenwerkingen introduceerde de rapper in 2024 zijn eerste signature sneaker, de Air Jordan Jumpman Jack. De sneaker is al in enkele colorways verschenen.

Naast het grrote succes van de Air Jordan Jumpman Jack, is de Air Jordan 1 Low ook nog altijd in trek. In de zomer van 2025 lijkt de rapper een ‘Pink Pack’ te releasen, bestaande uit twee colorways. De eerste bevestigde colorway is er eentje voor de mannen. De sneaker gebruikt de tinten ‘Sail’, ‘Shy Pink’ en ‘Muslin’.

De tweede colorway is een women’s exclusive en gebruikt donkere tinten roze als ‘Dark Pony’ en ‘Pink Oxford’. Beide sneakers hebben de kenmerkende reversed Swoosh op het middenpaneel. Er zijn nog geen officiële beelden van de sneakers verschenen. Bekijk de mock-ups van de sneakers hieronder.

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates omtrent het Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP ‘Pink Pack’ en meer releases.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low 'Shy Pink'
Travis Scott x Air Jordan 1 Low 'Dark Pony'