Skip to content
Watch

SMP – The Turnover Episode 37

19 maart 2022 15:57

Het is zaterdag en dat betekend dat wij weer een nieuwe aflevering van The Turnover voor je klaar hebben staan. Deze week heeft DJ Turne SMP uitgenodigd om aflevering 37 te verzorgen. De aflevering staat nu online op onze Mixcloud pagina en is hierboven te bekijken

Ben je benieuwd naar eerdere afleveringen met bijvoorbeeld Kypski, DJ Abstract, Hayzee, Pasquinel of Kalaba? Check dan vooral onze Mixcloud pagina waar je alle sets gemakkelijk op je telefoon kan beluisteren.

SMP

Onur “SMP” Bulut is afkomstig uit Arnhem en draait al jaren mee in de Nederlandse HipHop/Urban scene. Door de jaren heen heeft Onur zijn strepen verdiend mede door zijn veelzijdige mix en scratch technieken. Tegenwoordig zie je hem vaker bij grotere evenementen achter de draaitafels. Om er maar een paar op te noemen: Encore (Festival), Vunzige Deuntjes, Woo Hah Festival maar ook op internationaal gebied heeft hij zijn draai kunsten mogen laten zien.

In de set van deze week zien we vooral hiphop langs komen. Zo begint SMP de set met Surround Sound van JID met 21 Savage en Baby Tate en horen we niet lang daarna Hear Me Clean van Pusha T & Nigo. Ook komen nummers als Wave Gods van Nas, A$AP Rocky & DJ Premier en I Hate U van SZA langs in deze set. Check hieronder de complete tracklist van aflevering 37.

Tracklist aflevering 37

JID Feat. 21 Savage & Baby Tate –  Surround Sound

Benny the Butcher –  Johnny P’s Caddy

Kidkaka$hi – Falling for your love

Pusha T & Nigo – Hear me clearly

Russ Feat. Cyhi The Prynce & Lloyd Banks – Get it

Nas, A$AP Rocky & DJ Premier – Wave Gods 

DJ Premier & 2 Chainz – Mortgage Free

Benny The Butcher – Mr Pyrex man

Prodigy – Keep it thorough 

D’angelo – Devils Pie

The Lox – Recognize

R.A.E & King Combs – Not your love 

SUMIN & Slom – The Gonlang Song

R.A.E. – Mine

J-Doe Feat. BJ the Chicago Kid – Headphones

Aminé – Between the lines

KAYTRANADA Feat. Thundercat – Be careful

LADYP LIONESS & Jahmel Tallis ITes – Can’t take away my crown

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.