Skip to content
Watch

DJ Turne – The Turnover episode 67

28 januari 2023 16:00
DJ Turne – The Turnover episode 67

Welkom terug peeps, bij een nieuwe aflevering van The Turnover. De wekelijkse DJ/Radio show, gehost door DJ Turne en powered by Sneakerjagers. Elke week draait DJ Turne of een van zijn vele DJ vrienden een set voor ons. Ook hebben we elke week een ander genre zodat iedereen wel wat leuks kan vinden!

Throwback R’n’B special

Na de aflevering van vorige week keert DJ Turne terug met nog een special voordat hij volgende week het podium geeft aan een gast-DJ. De identiteit van de gast blijft echter geheim tot volgende week. Laten we ons nu op het heden richten. De aflevering van deze week heeft als thema ‘Throwback R’n’B’.

Dus als je van de Rhythm and Blues aka R’n’B houdt en vooral de oudere dan wil je deze aflevering zeker niet missen. Zet je koptelefoon op terwijl je aan het klussen bent en ontspan op de rustgevende klanken van R’n’B!

Vorige afleveringen

Voor het geval je ons net ontdekt hebt of al een tijdje meedraait maar een paar afleveringen gemist hebt, vind je eerdere afleveringen op onze ‘Kijk’-pagina waar je ook wat over elke aflevering kunt lezen. Of als je gewoon wilt luisteren zonder het leesmateriaal, kun je navigeren naar de Sneakerjagers Mixcloud-pagina!