Skip to content
Watch

Shaeef – The Turnover episode 66

21 januari 2023 16:00

Welkom terug bij de nieuwste aflevering van The Turnover. Als je (op de een of andere manier) nog niet weet wat The Turnover is, het is een wekelijkse DJ show van Sneakerjagers gehost door DJ Turne. Soms draait DJ Turne zelf geweldige sets voor je en andere keren zie je een van zijn vrienden wat tunes draaien. Deze week heeft hij Shaeef uitgenodigd!

Shaeef

De gast van deze week in The Turnover is Shaeef Abdoelhak of gewoon Shaaef als zijn artiestennaam. Shaeef is meestal te vinden in clubs als Bitterzoet of Chicago Social Club in Amsterdam tijdens het feest ‘Notorious’. Daar draait hij meestal Electric, Urban, R’n’b en Hiphop sets.

Vorgaande afleveringen

Join ons voor deze aflevering van The Turnover met DJ Turne en zijn vrienden, Shaeef in dit geval. Vergeet al je problemen en rust gewoon even terwijl je naar dit set luistert. The Turnover is een wekelijkse DJ/Radio show dus vergeet niet om volgende week weer terug te komen!

Mocht je een aflevering van The Turnover gemist hebben, klik dan op de knop hieronder om alle voorgaande sets te bekijken of navigeer naar de ‘Watch’-pagina op de Sneakerjagers website. Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van alle sneaker gerelateerde nieuws!