Skip to content
Watch

DJ Deloin – The Turnover episode 68

4 februari 2023 16:00

Welkom iedereen, bij een verse aflevering van The Turnover. Dit is een wekelijkse DJ/Radio show gehost door DJ Turne, powered by Sneakerjagers. Kom elke week langs wanneer DJ Turne of zijn getalenteerde DJ maten ons trakteren op een fantastische set. Elke aflevering laat een ander genre horen, dus er is zeker iets voor ieders smaak!

DJ Deloin

Deloin is een Belgische DJ met een warme, soulvolle, funky en sexy muziekstijl met een zonnige vibe. Op feestjes kan Deloin snel en energiek zijn, maar hij blijft altijd trouw aan de muziek en toont zijn liefde voor de beats.

Deloin heeft de decks gedeeld met bekende dj’s zoals Neil Armstrong, Jazzy Jeff, Questlove, Cash Money, Spinna, Lefto, Osunlade, Dennis Ferrer, Kenny Dope, Martin Solveig, Rashida, Macy Grey en vele anderen. Enkele van de artiesten die te vinden zijn in Deloin’s playlists en mixen zijn Michael Jackson, Osunlade, Prince, Jazzanova, Stevie Wonder, De La Soul, Dj Spinn en Kanye West.

Eerdere afleveringen

Ben je nieuw bij ons of heb je een paar afleveringen gemist, maak je dan geen zorgen. Je kunt eerdere afleveringen inhalen op onze ‘Watch’-pagina waar je ook korte beschrijvingen van elke aflevering kunt vinden. Als je liever gewoon luistert, kun je de Sneakerjagers Mixcloud-pagina bezoeken voor de audio-ervaring.