Skip to content
Watch

DJ Solange – The Turnover episode 69

25 februari 2023 16:00

Hallo allemaal. Maak je klaar voor de nieuwste aflevering van The Turnover. De wekelijkse radioshow gehost door DJ Turne en powered by Sneakerjagers. Tune in elke week voor geweldige beats van DJ Turne en zijn getalenteerde DJ vrienden. Elke aflevering zit vol met een ander genre, dus er is gegarandeerd voor ieders smaak wat bij!

DJ Solange

DJ Solange AB is een getalenteerde urban music DJ afkomstig uit het bruisende Amsterdam. Met een passie voor muziek en een diep begrip van het urban genre is Solange AB een bekende naam geworden in de Amsterdamse clubscene.

Ze speelt regelmatig in populaire venues als Bitterzoet en Club Up. Ze treedt ook op in bekende clubs als Paradiso, Jimmy Woo en club AIR, waar ze haar veelzijdigheid en brede scala aan muzikale vaardigheden laat zien. Of je nu een fan bent van hip-hop, R&B, of een ander urban genre, Solange AB zal zeker de warmte brengen en je de hele nacht op de dansvloer houden.

Eerdere afleveringen

En dat is het einde van weer een spannende aflevering van The Turnover. We hopen dat je genoten hebt van de show! Als je eerdere afleveringen hebt gemist, bekijk ze dan op onze ‘Watch’-pagina. Je kunt ze ook beluisteren op de Sneakerjagers Mixcloud-pagina. Mis de pret niet en blijf luisteren naar de aflevering van de komende weken!