Skip to content
Upcoming

Dit is de Roel van Hoff x Rehab Razer Collectie

9 oktober 2020 16:26
Dit is de Roel van Hoff x Rehab Razer Collectie

Roel van Hoff gaat voor het eerst samenwerken met REHAB en is dit ook meteen zijn eerste sneaker collectie. De collectie is gecreëerd vanuit een gedeelde passie voor sneakers en de mooiste materialen om ze te maken.

Toen Rehab schoenmaker en designer Roel van Hoff ontmoette voelden zij direct een connectie voor de passie van het maken van mooie sneakers. Een samenwerking kon dus niet uitblijven. Roel is oprichter van Sneakersschool en weet hij als geen ander de ins en outs over het maken van goede sneakers. Rehab en Roel hebben een unieke collectie gemaakt van zes sneakers die zijn geïnspireerd op basketbal sneakers, maar dan in een high-end niveau.

Roel van Hoff x Rehab Razer Collectie

De Razer collectie bestaat uit zes verschillende sneakers. Twee van de pronkstukken uit de collectie zijn de Razer cement en fantasy. Deze twee sneakers zijn gecreëerd door sneaker liefhebbers. Deze sneakers bevatten niet alleen de rijke en premium materialen, maar ook enorm veel mooie details. De Razer cement heeft een zwart suède zij paneel, waarvan het leder is ingesneden met een ruitjes vorm. Door dit te doen komt er een subtiel detail naar voren in een turquoise kleur. Met een geperforeerde witte neus vormt het een stoere en unieke sneaker. De Razer Fantasy daarin tegen heeft een glad lederen zijkant en neus met recht ingesneden structuur. Dit is een techniek die niet vaak wordt gezien op andere sneakers.

A collaboration for and by true sneaker lovers.

Roel van Hoff x Rehab FOOTWEAR

De Razer TMB croco is een stuk neteer dan de andere sneakers uit de serie. Deze sneaker is in twee colorways beschikbaar, namelijk Tumbled Blue en Cognac. Beide sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer gecombineerd met wit tumbled leer. De details op beide sneakers zit hem voornamelijk in de mooie afwerking van het croco leer. De zijkanten hebben een neutrale frisse bewerking van het croco leer gekregen. De sneaker wordt afgerond door een neus die is geperforeerd wat een link is naar de vintage basketbal jaren.

De laatste twee sneakers zijn de Razer snake die komt in een Black-Dark Grey en Black-White colorway. Ook dit keer zijn beide sneakers gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer. Er is net zoals bij de croco gebruik gemaakt van croco leer op de toebox en hiel, maar is de basis van de sneaker gemaakt van premium snake leer.

De Roel van Hoff x Rehab Razer collectie is nu al verkrijgbaar op Rehab FOOTWEAR. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Rehab Razer Cement Black-White


Rehab Razer Fantasy Black-Dark Grey


Rehab Razer Snake Black-White


Rehab Razer Snake Black-Dark Grey


Rehab Razer TMB Croco White-Brown


Rehab Razer TMB Croco White-Blue

Images by REHAB