Skip to content
Newsfeed

Restock alert: de Nike Shox TL WMNS ‘Black’ en ‘White’

13 mei 2024 15:55
Restock alert: de Nike Shox TL WMNS ‘Black’ en ‘White’

De Nike Shox TL WMNS ‘Black’ en ‘White’ releasede voor het eerst in 2019 en inmiddels hebben de sneakers al verschillende keren een restock gehad. En nu, op dinsdag 14 mei 2024 om 09.00 uur ’s ochtends, zullen de colorways opnieuw een restock krijgen.

Nike Shox TL WMNS ‘Black’ en ‘White’ – AR3566-002 & AR3566-100

In 2003 stond de Nike Shox in de schijnwerpers met zijn baanbrekende debuut, en sindsdien heeft het silhouet de sneakerwereld op zijn kop gezet met zijn innovatieve Shox-technologie. De Shox TL, als opvolger van dit icoon, zet deze technologie voort en tilt het naar een hoger niveau. Door de jaren heen heeft de Shox TL verschillende colorways gezien en blijft hij een favoriet vanwege zijn tijdloze retro look.

Nike Shox
Nike Shox
Foto’s van Sneakernstuff

En nu komt het silhouet opnieuw in de picture met een restock in ‘Black’ en ‘White’. Deze sneakers zijn bijna volledig gemaakt van ademend mesh materiaal, wat zorgt voor ultiem comfort en ventilatie. Bovenop deze mesh basis zijn TPU overlays te zien die zorgen voor extra ondersteuning. Daarnaast worden beide paren gekenmerkt door een opvallende Nike Swoosh op het zijpaneel. Als laatste is de tong voorzien van Nike Shox branding.

Nike Shox TL WMNS 'White'
Nike Shox TL WMNS 'Black'

Bereid je voor op de restock van de Nike Shox TL WMNS ‘Black’ en ‘White’. Vanaf dinsdag 14 mei 2024 om 09.00 uur ’s ochtends zullen de twee colorways weer beschikbaar zijn bij Nike en sommige retailers.