Skip to content
Upcoming

Release reminder: Pleasures x PUMA Suede XL ‘Black Frosted Ivory’

4 januari 2024 08:55
Release reminder: Pleasures x PUMA Suede XL ‘Black Frosted Ivory’

PUMA bundelt opnieuw hun krachten met het invloedrijke streetwear merk Pleasures en presenteert een geüpgradede editie van de geliefde Suede XL. Waar en wanneer je deze release kunt scoren ontdek je hieronder!

Pleasures x PUMA Suede XL ‘Black Frosted Ivory’ | 396057-01

De PUMA Suede behoort tot de meest geliefde PUMA sneakers aller tijden en speelt een belangrijke rol in de sneakerwereld. Toen de Suede voor het eerst werd geïntroduceerd, lanceerde PUMA deze schoen speciaal voor breakdancing, wat de allereerste was in de geschiedenis.

Pleasures x Puma Suede XL 'Black Frosted Ivory' 396057-01
Pleasures x Puma Suede XL 'Black Frosted Ivory'
Footdistrict

De Pleasures x PUMA Suede XL ‘Black Frosted Ivory’ heeft een bovenwerk gemaakt van zwart suède. Ook opvallend zijn de dikke platte veters die over de tong naar de co-branded logodetails lopen. Daarnaast volgen gestikte leren Formstrips de laterale zijde van de schoen. Tot slot wordt het ontwerp compleet gemaakt door een schuimrubberen middenzool in gebroken wit en een rubberen loopzool.

Pleasures x Puma Suede XL 'Black Frosted Ivory' veters
Pleasures x Puma Suede XL buitenzool
Footdistrict

De nieuwste Pleasures x PUMA samenwerking is vanaf 6 januari 2024 om 12:00 uur verkrijgbaar bij verschillende retailers. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van verkooppunten!