Skip to content
Upcoming

Reebok Instapump Fury en Bait gaan samenwerking aan met Toy Story

11 juni 2020 15:41
Reebok Instapump Fury en Bait gaan samenwerking aan met Toy Story

Toy Story fans opgelet! Reebok en Bait zijn namelijk de samenwerking aangegaan met Pixar’s Toy Story. Samen brengen ze de Instapump Fury uit, die geïnspireerd is door zowel Buzz Lightyear als Woody. De linkersneaker stelt Buzz voor, en dat zie je ook wel terug door zijn Space Ranger outfit. De rechter knikt dan natuurlijk naar het cowboyoutfit van Woody. En dat is niet alles, er beloven nog meer verassingen bij te komen. En dat lees je allemaal hier. Het paar zal exclusief uitgebracht worden bij Bait, en je kan participeren door een online loterij.

BAIT x Reebok Instapump Fury “Toy Story”

Dit ontzettend toffe paar, daar blijf je maar naar kijken! Er zijn veel samenwerkingen geweest met de Instapump, maar deze geïnspireerde Toy Story zet de latten wel hoog. De door Steven Smith ontworpen sneaker werd eerst gemaakt voor basketbal en tennis. Maar zoals met veel sneakers is gebeurd, is dat het aansloeg. En veel mensen begonnen het paar te dragen in het dagelijkse leven. Inmiddels is het een sneaker die je niet meer kan missen, en dat ook niet wilt!

De sneakers zijn dus geïnspireerd op de heerlijke film Toy Story, Woody en Buzz zijn in beide sneakers verwerkt. Allebei hebben ze een eigen schoen gekregen, zo is Buzz te zien in de linkersneaker en Woody op de rechter. De samenwerking wordt geleverd met een speciale speelgoedverpakking en een kledingcollectie die is geïnspireerd op beide geliefde personages.

Release info

Dit heerlijke paar zal dus exclusief verkrijgbaar zijn bij Bait. Dit gebeurt op 12 juni, via een online loterij. Wees er snel bij! Want dit paar is geliefd door velen, en zal dus behoorlijk hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Bait x Reebok