Skip to content
Staff Picks

Populaire Karhu colorways die nog steeds verkrijgbaar zijn

2 februari 2023 14:58
Populaire Karhu colorways die nog steeds verkrijgbaar zijn

Karhu is een van de oudste sportmerken ter wereld. Ver voordat merken zoals PUMA, Nike en adidas er waren was Karhu al bezig met het maken van sportschoenen. Het merk is nu al langer dan 100 jaar in de game. Karhu heeft een trouwe fanbase weten op te bouwen door de jaren heen. Met regelmaat zijn bijna alle colorways altijd uitverkocht. Daarom hebben wij een paar van de beste Karhu colorways die nog te vinden zijn in een lijstje gezet.

Karhu Aria 95 Legend ‘China Blue’

De Karhu Aria 95 is een van de meest herkenbare sneakers van het Finse merk en is geïnspireerd door de originele hardloopschoen uit 1995. Met unieke features zoals de mono sock construction is het een comfortabele schoen voor zowel tijdens het sporten of als je rondloopt in de stad. De legend ‘China Blue’ colorway is dan ook een die niet kan missen in je collectie.

Karhu

Karhu Aria 95 Legend 'China Blue'

F803092 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Moomin x Karhu Aria 95

Een unieke collectie in samenwerking met de kinderserie Moomins. Moomins zijn fictieve wezens die te vinden zijn in een kenmerkende blauwe hut in een vallei in Findland. De sneaker zelf heeft grijze accenten gemixt met wat kleur erdoorheen en om het af te maken vind je aan de zijkant nog een van de Moomins zelf. Een levendige Karhu colorway met unieke geschiedenis.

Karhu Moomin
Karhu
Karhu
Karhu

Moomin x Karhu Aria 95

F803088 · Prijs vanaf €141,-

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95 ‘Dawn Blue’

Als je opzoek bent naar een stevige sneaker met een ‘clean’ uiterlijk hoef je niet veel te zoeken. De Aria 95 Dawn Blue is dan de perfecte sneaker voor jou. Met een mix van voornamelijk wit en grijs en een kleine navy tint is deze sneaker perfect voor in de zomer.

Dawn Blue
Karhu
Karhu Sawn Blue
Karhu

Karhu Aria 95 'Dawn Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Fusion 2.0 ‘Northern Lights’ Sodalite Blue / Green Moss

Deze recent uitgebrachte sneaker maakt deel uit van de 3 paar in uitgebracht zijn als de ‘Northern Lights’ pack. De sneaker zijn details staan volledig in het thema van het noorderlicht. Wat je in het verre noorden kan aanschouwen. De donkergroene en blauwe upper gemixt met een grijze zool met sterren erop zorgen voor een unieke maar stijlvolle sneaker.

Noorderlicht
Karhu
Karhu Noorderlicht
Karhu

Karhu Fusion 2.0 'Northern Lights'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95 ‘Lily White/India Ink’

Met een bovenwerk van textiel, suède leer en synthetisch materiaal in een mix van verschillende kleuren is deze colorway om het zacht uit te drukken uniek. Dit samen met de touwachtige veters zorgt voor een tijdloze sneaker die er voor zorgt dat je hoofden zal laten omdraaien op zowel de sportvelden als in het centrum van de stad.

Lilly White/India ink
Karhu

Karhu Aria 95 'Lily White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Synchron Classic ‘Dawn Blue’

De Synchron Classic heet niet voor niets Classic. Deze sneaker is een ode aan de geschiedenis van Karhu als een van de oudste sneakermerken op de wereld. Met zowel groene, blauwe en grijze accenten en een kleine gele tint is dit een subtiele maar toch stijlvolle sneaker. Kan bijna niet ontbreken in je rotatie.

Dawn Blue
Karhu
Karhu Dawn Blue
Karhu

Karhu Synchron Classic 'Lily White'

F802669 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 ‘Loden Frost’

Voor een comfortabele sneaker die er ook nog eens mooi uitziet ben je bij de Fusion 2.0 ‘Loden Frost’ aan het juiste adres. Stevige bouw gepaard met vele panelen en verschillende kleuren. Dit allemaal bij elkaar zorgt voor een unieke look die gewaardeerd wordt door sneakerheads over de hele wereld.

Loden frost
Karhu
Karhu Loden frost
Karhu

Karhu Fusion 2.0

F804137 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 ‘Black’

Een dad shoe bijna helemaal in het zwart. Dat is de beste manier om de Karhu Fusion 2.0 ‘Black’ te beschrijven. Een donkergrijze zool en een paar kleine lichtere accenten. Voor de rest is de chunky sneaker volledig in het zwart. Perfect om een donker tintje te geven aan je outfit.

All Black side
Karhu
All Black
Karhu

Karhu Fusion 2.0 Black / Black / Grey

F804018 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 ‘Orienteering Pack’

Voor een opvallende sneaker met kleurrijke tonen hoef je niet veel verder te zoeken dan de Karhu Fusion 2.0 ‘Orienteering Pack’. Een mix van donkerere en lichte kleuren gepaard met neongroen. Dit maakt het een opvallende en unieke sneaker die elke outfit er uit doet springen. 

Orienteering pack
Karhu
Orienteering pack
Karhu

Karhu Fusion 2.0 Orienteering Pack

F804134 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 Legend ‘Abbey Stone’

Een mix van subtiele kleuren met rode details die eruit springen. Dat gepaard met een stevige bouw die perfect is voor wandelingen door de bergen of in de stad. Hierdoor is de Karhu Fusion 2.0 legend ‘Abbey Stone’ de perfecte sneaker voor tijdens de wintermaanden.

Karhu abbey stone
Karhu

Karhu abbey stone
Karhu

Karhu Fusion 2.0 Legend 'Abbey Stone'

F804135 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

Om to to date te blijven over de laatste releases en colorways van Karhu of ander sneakermerken kan je gaan naar onze release kalender. Blijf ook up to date over het laatste sneakernews.