Skip to content
Newsfeed

Pirri opent tweede winkel in Amsterdam na succes in Rotterdam

7 september 2023 19:38
Pirri opent tweede winkel in Amsterdam na succes in Rotterdam


Na een zeer succesvolle start in Rotterdam, slaat sneakerwinkel Pirri zijn vleugels uit naar het bruisende centrum van Amsterdam. Met deze uitbreiding introduceert Pirri niet alleen het meest uitgebreide assortiment exclusieve sneakers in heel Nederland, maar brengen ze ook de grootste sneakermuur naar de hoofdstad. De winkel zal feestelijk geopend worden op 16 september 2023 en belooft een groots evenement te worden.

In mei 2021 betrad Pirri voor het eerst de Rotterdamse scene en heeft sindsdien naam gemaakt met viral social media video’s. De winkel is populair in zowel de hiphop- als de skateboardscene, wat het tot een ontmoetingsplaats heeft gemaakt voor liefhebbers van cultuur en mode.

Op zaterdag 16 september 2023 om 12:00 uur staat de officiële opening van de winkel in Amsterdam gepland. Als we kijken naar de opening van Rotterdam belooft die in Amsterdam spectaculair te worden voor alle sneakerliefhebbers. Er zullen meerdere DJ’s draaien, er wordt 2500 euro aan exclusieve sneakers verloot, en de grootste exclusieve sneakermuur van Nederland zal onthuld worden.

Teun van Wijk, mede-eigenaar van Pirri zegt over de opening van een nieuwe store: “De liefde en support die we in Rotterdam hebben ervaren sinds onze opening in mei 2023 is overweldigend. Amsterdam zat altijd als in ons hoofd, de bruisende energie van de stad, de diepgewortelde liefde voor hiphop en skateboarden. Het voelt als een logische volgende stap en ik ben enorm trots dat we mogen zeggen dat we hier de grootste exclusieve sneaker wall van Nederland hebben neergezet.

Pirri
Pirri

Met zijn locatie op Nieuwezijds Voorburgwal 262 staat Pirri klaar om alle sneakerfans te verwelkomen vanaf 16 september 2023 om 12:00 uur. Ben jij bij de feestelijke opening?

Blijf op de hoogte van nieuwe stores door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bezoeken, waar we je als eerste informeren!