Upcoming

Patta Milano is een feit!

14 juni 2019 16:59
Patta Milano is een feit!

Het Amsterdamse bedrijf Patta viert dit jaar haar 15 jarige bestaan. Om dat te vieren hebben ze een speciale aankondiging gedaan. Naast de stores in Amsterdam en Londen komt er een flagship store bij in ‘de mode hoofdstad van de wereld’, namelijk Milaan.

History

Het was het jaar 2004 toen Edson Sobajo en Guillaume ‘Gee’ Schmidt dit legendarische bedrijf hadden opgericht. Het lag in hartje Amsterdam en al snel werd het een grootse naam in de sneaker en streetwearscene van Nederland. Tegenwoordig is het bedrijf bekend over de hele wereld en zijn ze niet meer weg te denken.

Het blijkt wel dat ze veel ambitie hebben. In het jaar 2016 is de eerste uitbreiding naar het buitenland gestart, Londen. Via deze weg wilden ze de groei maximaal stimuleren. Op deze manier is het team ook veel groter geworden en is de aandacht voor het bedrijf ook flink toegenomen. Klaar zijn ze nog lang niet, de volgende stap is in ieder geval Milaan!

De store

Patta schrijft historie door hun eerste deuren te openen in Italië. Ze zijn gelokaliseerd op de Galleria Unione 4 en zitten midden in de fashion metropolis van de stad. Ze zijn omringd door de kunst en het nachtleven van de stad. De winkel ligt precies tussen Via Torino en Piazza Missori en om de hoek is de mooie Duomo Kathedraal te vinden. Hij is makkelijk te vinden in de stad en heeft dan ook de ideale plek te pakken om te vestigen.

De winkel heeft donderdag ochtend op 13 juni haar eerste opening gehad en dit was een groot succes. Er stond een menigte aan mensen te wachten totdat zij de Patta X Air Jordan 7 en het nieuwe t-shirt lijn van Patta Milano konden kopen. Daarnaast waren er nog veel meer nieuwe release items te koop. Al met al was het een geslaagde dag voor Patta en dus een goed begin in dit nieuwe hoofdstuk van het bedrijf.

Stel jij bent in Milaan voor je werk of voor je vakantie, aarzel dan niet en hop even bij deze nieuwe winkel naar binnen. Proef lekker de Italiaanse sneaker- streetwear cultuur en geniet van je tijd. Wij zijn nu al benieuwd naar alle reacties op deze nieuwe opening en wensen Patta dan ook veel succes!


Patta apre a Milano il suo primo flagship store italiano | Collater.al 16
Images by: Elisa Scotti

The Turnover