Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 3

20 januari 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 3

Elke week delen wij van Sneakerjagers onze favoriete Outfit Picks van de week met jullie. In week 3 hebben wij een hoop items die jou tijdens de winter warm houden. Heb jij de outfit picks van vorige week gemist? Klik dan op de knop hieronder om deze te lezen.

Sneakerjagers Outfit Picks week 3 (2022)

1. Carhartt WIP Regular Cargo Pant Dollar Green

De Carhartt WIP Regular Cargo Pant heeft een assige groene kleur. Boven de knie zitten extra zakken en voor de knie is de broek extra dik gemaakt tegen slijtage. De band rondom de enkel kan strakker worden getrokken door middel van de touwtjes die er aan zitten.

De cargobroek kost €98,95.

Carhartt WIP Regular Cargo Pant Dollar Green

2. Polo Ralph Lauren Ultw Rustic Ut Jer LSL Knit Cruise Navy

Deze lange mouwen polo van Polo Ralph Lauren is helemaal in het donkerblauw. Het logo op de linkerborst is in het wit geborduurd. Ook de kraag is in het wit. Rondom de pols zitten de mouwen wat strakker.

De lange mouwen polo kost €148,95.

Outfit Picks by Sneakerjagers Polo Ralph Lauren Ultw Rustic Ut Jer LSL Knit Cruise Navy

3. Aries Temple LS Tee

Het Aries Temple LS Tee is gemaakt in het wit en heeft lange mouwen. Op de linkerborst staat het Aries Temple logo in een opvallende groene kleur. Deze graphic staat op de rug ook in het groot. Het shirt heeft een losse pasvorm.

Het lange mouwen t-shirt kost €99,00.

Aries Temple LS Tee

4. Asphaltgold x Golden Bear Varsity Jacket

De Asphaltgold x Golden Bear Varisty Jacket is onderdeel van Asphaltgold’s ‘Homecoming’ collectie. Op de rechterborst staat ‘Distant Memories Of A Place I Used To Know So Well’ en op de linkerborst staat de ‘A’ van Asphaltgold. Op de rug staat ‘Never Really Gone’.

Het varsity jacket kost €699,00.

Outfit Picks by Sneakerjagers Asphaltgold x Golden Bear Varsity Jacket

5. Nike Sportswear Essentials Oversized Sweatshirt

Het Nike Sportswear Essentials Oversized Sweatshirt is gemaakt van fleece en zorgt ervoor dat jij het niet koud krijgt. De trui heeft een groene kleur met Nike branding op de borst. Op de borst staat ‘Nike’ met daaronder ‘Athletic Dept. 1972’. Onder deze tekst staat de bekende Swoosh.

De trui kost €64,99.

Nike Sportswear Essentials Oversized Sweatshirt

6. Nike Sportswear Danslegging

De Nike Sportswear Danslegging heeft een hoge taille en is in het zwart. Over de gehele legging zitten uitlijnen van de Nike Swoosh in het lichtgrijs en in het wit in verschillende groottes.

De legging kost €47,99.

Outfit Picks by Sneakerjagers Nike Sportswear Danslegging

7. Pleasures Horsepower Premium Hoodie

De Pleasures Horsepower Premium Hoodie heeft een lichtgrijze kleur. Op de borst staat de tekst ‘Horsepower Is God’ in het zwart en in hoofdletters. Hieronder staat het Pleasures logo, wat minder zichtbaar is.

De trui kost €115,00.

Pleasures Horsepower Premium Hoodie

8. Sporty & Rich Wellness Ivy Tote Bag

De Sporty & Rich Wellness Ivy Tote Bag is gemaakt van katoen. De gehele tas heeft een bordeauxrode kleur. Aan de voorkant van de tote bag staat ‘Wellness’ in grote hoofdletters met ‘Sporty & Rich’ eronder.

De tas kost €85,00.

Outfit Picks by Sneakerjagers Sporty & Rich Wellness Ivy Tote Bag

9. Off-White Big Ow Hoodie

De Off-White Big Ow Hoodie is helemaal in het zwart en heeft een oversized pasvorm. Op de linkerborst staat het logo van Off-White in het wit in het klein. Op de rug staat dit logo een stuk groter op de hoogte van de schouderbladen.

De hoodie kost €425,00.

Off-White Big Ow Hoodie

10. Balenciaga Hoodie (Kids)

We sluiten onze lijst met Outfit Picks by Sneakerjagers af met de Balenciaga Hoodie voor de kleine fashionista’s onder ons. De trui is in het lichtgrijs en heeft op de linkerborst het Balenciaga logo geborduurd. Dit logo staat op de rug in het groot.

De hoodie kost €249,95.

Outfit Picks by Sneakerjagers Balenciaga Hoodie Kids