Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 2

13 januari 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 2

Elke week delen wij van Sneakerjagers onze favoriete Outfit Picks van de week met jullie. In week 2 hebben wij nieuwe items in onze favorieten staan. Heb jij de outfit picks van vorige week gemist? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Outfit Picks week 2 (2022)

1. Daily Paper Mosi Overall

De Daily Paper Mosi Overall is volledig gemaakt van denim. Op de overall zitten contrasterende witte stiksels. Op de linkerborst staat in het klein ‘Daily Paper’, ook in witte stiksels. Aan de achterkant van de rechterpijp staat de omlijning van ‘Daily Paper’ er heel groot op.

De overall kost €179,95.

Outfit Picks by Sneakerjagers Daily Paper Mosi Overall

2. Daily Paper Mashun Pants

De Daily Paper Mashun Pants is gemaakt van nylon in een zachte taupe kleur. De tailleband is gemaakt van elastiek, net als de banden om de enkels. Op de hoogte van de knie zitten aan beide pijpen zakken. Op de rechterpijp staat een label met het logo van het Amsterdamse streetwear merk.

De broek kost €129,95.

Daily Paper Mashun Pants

3. Soulland Circus Logo Sweatshirt

Het Soulland Circus Logo Sweatshirt is helemaal in het lichtgrijs. Op de borst staat ‘Soulland’ in een sierlijk lettertype in het zwart. De trui is 100% gemaakt van organisch katoen en is geproduceerd in Portugal.

De trui kost €159,00.

Outfit Picks by Sneakerjagers Soulland Circus Logo Sweatshirt

4. A.P.C. Larry Hoodie

De A.P.C. Larry Hoodie heeft een frisse gele kleur. Op de borst staat in het klein ‘A.P.C.’. Het materiaal van deze trui is 100% biologisch katoen. De trui heeft een normale pasvorm en valt dus niet oversized.

De trui kost €199,00.

A.P.C. Larry Hoodie

5. Carhartt Michigan Jacket

Het Carhartt Michigan Jacket is naast deze paarse kleur ook in het gewassen zwart en beige verkrijgbaar. De jas is gemaakt van organisch katoen. Aan de voorkant zitten in totaal vier zakken. De zak op de rechterborst is dicht te maken met een knop en op de zak op de linkerborst staat het Carhartt logo.

De jas kost €175,00.

Outfit Picks by Sneakerjagers Carhartt Michigan Jacket

6. The North Face BB Hmlyn Parka Paradise

De The North Face BB Hmlyn Parka Paradise bestaat uit verschillende roze en rode tinten. De donsjas houdt jou warm tijdens de koude wintermaanden en is zelfs gewatteerd in de capuchon. Op de linkerborst en op de linkermouw staat het logo van The North Face.

De jas kost €405,00.

The North Face BB Hmlyn Parka Paradise

7. adidas x Pharrell Williams Basics Hood

De adidas x Pharrell Williams Basics Hood is gemaakt van high quality katoen. De trui heeft een oversized fit en een grote zak op buikhoogte. Op de linkerborst staat ‘Humanrace’ om de samenwerking mee aan te geven. De trui is in het roze, wit, bruin en zwart verkrijgbaar.

De trui kost €134,95.

Outfit Picks by Sneakerjagers adidas x Pharrell Williams Basics Hood

8. Pleasures Sensation Cargo Pant

De Pleasures Sensation Cargo Pant heeft een camouflage print met verschillende groene en bruine tinten. Over de camouflage print staat ‘Pleasures’ meerdere keren. De tailleband is elastisch en is strakker te maken door middel van het touw. De broek heeft rechte pijpen.

De broek kost €127,95.

Pleasures Sensation cargo Pant

9. Nike Therma-FIT ADV ACG ‘Lunar Lake’ Puffer Jas

De Nike Therma-FIT ADV ACG ‘Lunar Lake’ heeft een lichtgroene kleur. De gewatteerde jas is gemaakt met ten minste 75% duurzame materialen. Op de linkerborst staat het logo van Nike’s outdoor lijn ‘ACG’. De binnenkant van de mouwen en de ze panelen in de zij hebben een donkergroene kleur.

De jas kost €349,99.

Outfit Picks by Sneakerjagers Nike Therma-FIT ADV ACG 'Lunar Lake'

10. Nike Sportswear Collection Essentials Women’s Over-Oversized Fleece Crew

We sluiten onze lijst met Outfit Picks by Sneakerjagers af met de Nike Sportswear Over-Oversized Fleece Crew. Deze trui is extra oversized voor nog meer comfort. De trui heeft een beige kleur en op de borst staat de Nike Swoosh in het klein.

De trui kost €59,99.

Nike Sportswear Collection Essentials Women's Over-Oversized Fleece Crew