Skip to content
Newsfeed

Out now: Karhu ‘Mount Saana’ & ‘Kombu Green’ Pack

27 oktober 2023 20:43
Out now: Karhu ‘Mount Saana’ & ‘Kombu Green’ Pack

Voor de laatste release van het najaar heeft Karhu uitgepakt met het ‘Mount Saana’ en ‘Kombu Green’ Pack. Zes nieuwe sneakers zijn verkrijgbaar, dus lees snel verder!

Karhu ‘Mount Saana’ Pack

Het ‘Mount Saana’ Pack introduceert een frisse benadering van een van de meest succesvolle seizoensconcepten uit de recente geschiedenis van Karhu. Deze herinterpretatie brengt de Fusion XC tot leven in drie warme, uitnodigende kleuren die de herfstbladeren weerspiegelen die het Saana-landschap in dit seizoen sieren.

Karhu Fusion XC 'Smoke Pine' - Mount Saana Pack
Karhu Fusion XC 'Brindle' - Mount Saana Pack
Karhu Fusion CX 'Autumn Leaf' - Mount Saana Pack

Alle drie de sneakers uit het ‘Mount Saana’ Pack zijn voorzien van het iconische M-logo dat doet denken aan de Fusion AP uit 1996. Verder maakt de buitenzool gebruik van een bijgewerkte versie van Karhu’s kenmerkende T-profiel lamellenpatroon.

Karhu ‘Kombu Green’ Pack

De volgende drie sneakers zijn gebundeld in het ‘Kombu Green’ Pack. Deze collectie bestaat uit een Synchron Classic, een Fusion 2.0 en een Legacy 96. Voor deze uitgave zijn de sneakers voorzien van een suède bovenwerk en zorgen de verschillende herfsttinten voor een stijlvol contrast.

Karhu Synchron Classic 'Kombu Green'
Karhu Fusion 2.0 'Kombu Green'
Karhu Legacy 96 'Kombu Green'

Dus strik je veters en bereid je voor op avontuur met deze speciale Karhu collectie. De schoenen kun je nu scoren via geselecteerde retailers. Een volledig overzicht van beschikbare maten en verkooppunten vind je in de Sneakerjagers zoekmachine!