Skip to content
Upcoming

Off White x Jordan Brand komen mogelijk met een Air Jordan 4 ‘Bred’

2 maart 2020 16:15
Off White x Jordan Brand komen mogelijk met een  Air Jordan 4 ‘Bred’

Virgil Abloh heeft ons weer mogen verrassen. Samen met zijn merk Off-White is hij nog een samenwerking met Jordan aangegaan. Nog geen week geleden was de Fall/Winter 2020 woman’s runway presentation, daar kregen we de nieuwste Off White x Air Jordan 4 ‘Cream/Sail’ te zien. Nu is er een nieuwe samenwerking naar buiten gekomen, namelijk de Off-White x Air Jordan 4 ‘Bred’. Dit is wat wij tot nu toe weten over de sneaker..

Off-White is nog niet zo heel oud, in 2012 is het opgericht in Milaan door ontwerper Virgil Abloh. Deze creatieveling houdt niet van stil zitten en heeft super veel uitgebracht, hij is dan ook een van de bekendste ontwerpers in de streetwear wereld. Het is een exclusief merk, wat ook een achterliggende gedachte heeft. Off-White staat voor het grijze gebied tussen zwart en wit. Het merk wordt alsmaar bekender en wij begrijpen dat heel goed.

Off White x Air Jordan 4 ‘Bred’ | Closer Look

De ‘Bred’ heeft een wat stoere uiterlijk gekregen vergeleken met de ‘Cream/Sail’ colorway. De originele Air Jordan 4 zal verkrijgbaar zijn in zijn klassieke kleurencombinatie. Zwart, rood, een klein beetje beige en grijs, dit zullen de kleuren zijn van de nieuwste Jordan. Op de zijkant staat “AIR” gegraveerd, dit is een kenmerk van het merk Off-White. De ‘Cream/Sail’ is er voor de vrouwen is bekend gemaakt. De Jordans die deze zomer zouden uitkomen zijn voor hem en haar. Betekent dit dan dat de “Bred” voor de mannen is? Het lijkt er wel op!

Er is nog geen exacte datum bekend, maar ze zullen hoogst waarschijnlijk aankomende zomer in 2020 uitkomen. Ook wordt er verwacht dat de sneaker $200 zal kosten. De sneaker wordt verwacht bij Nike en meerdere geselecteerde retailers. Voor meer informatie volg ons op social media, ook voor de nieuwste releases kan je een kijkje nemen in onze Releasekalender. Zo ben je altijd up-to-date over de aankomende sneaker releases.


Off White x Air Jordan 4