Skip to content
Newsfeed

Nina Chanel Abney onthult haar volgende Air Jordan 3 collab

2 april 2024 13:33
Nina Chanel Abney onthult haar volgende Air Jordan 3 collab

De New Yorkse kunstenares Nina Chanel Abney kwam in 2022 voor het eerst samen met Nike. Na een succesvolle release van twee Air Jordan 2 colorways met bijbehorend apparel, zien we nu de volgende samenwerking van het duo. Dit keer wordt het Air Jordan 3 silhouet gebruikt. De Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 wordt in juni 2024 verwacht.

Nina Chanel Abney is een kunstenares, geboren in Illinois en momenteel gevestigd in New York. De artieste staat bekend om haar moderne en hedendaagse kunst waar ze onderwerpen als ras, gender, politiek en popcultuur aankaart. Haar kleurrijke werken zijn one-of-a-kind en vielen ook op bij Nike, wat resulteerde in een unieke samenwerking.

Na de succesvolle samenwerking in 2022 komt het duo in de zomer van 2024 met een groene Air Jordan 3. De sneaker gebruikt verschillende groen tinten en is gemaakt van canvas en suède. De tussenzool heeft een ‘Fossil’ tint gekregen, evenals de veters, oogjes en kraag. De touw-achtige veters geven de sneaker een unieke twist.

In maart 2024 toonde ze de eerste beelden van de Nina Chanel Abney x Air Jordan 3. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het paar in juni 2024 verwachten. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten en mis deze release niet.

Nina Chanel Abney x Air Jordan 3