Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 ‘Bicoastal’

19 juni 2024 11:04
Where to cop: Nina Chanel Abney x  Air Jordan 3 ‘Bicoastal’

De langverwachte Air Jordan 3 in samenwerking met de New Yorkse Nina Chanel Abney wordt op 20 juni 2024 gereleased. Na de succesvolle release van twee Air Jordan 2 colorways in 2022, verschijnt dit keer de Air Jordan 3 in een opvallende, kleurrijke colorway.

Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 ‘Bicoastal’ l FZ7974-300

Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 'Bicoastal'
Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 'Bicoastal'

Nina Chanel Abney is een kunstenares, geboren in Illinois en momenteel gevestigd in New York. De artieste staat bekend om haar moderne en hedendaagse kunst waar ze onderwerpen als ras, gender, politiek en popcultuur aankaart. Haar kleurrijke werken zijn one-of-a-kind en vielen ook op bij Nike, wat resulteerde in een unieke samenwerking.

Na de succesvolle samenwerking in 2022 komt het duo in de zomer van 2024 met een groene Air Jordan 3. De sneaker gebruikt verschillende groen tinten en is gemaakt van canvas en suède. De oranje labels op de hiel en bij de tong steken mooi af bij de groene upper.

Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 'Bicoastal'
Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 'Bicoastal'

De tussenzool heeft een ‘Fossil’ tint gekregen, evenals de veters, oogjes en kraag. De touw-achtige veters geven de sneaker een unieke twist. Het Nike Air logo op de hiel heeft een speelse touch gekregen.

Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 'Bicoastal'

Where to cop?

De Nina Chanel Abney x Air Jordan 3 ‘Bicoastal’ dropt op 20 juni 2024 bij verschillende retailers. Bekijk de volledige lijst met retailers hiernaast. De sneaker zal om 09:00 uur stipt droppen, dus vergeet niet de wekker te zetten!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date