Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 WMNS Pinnacle “Beige & Black”

14 april 2017 10:15
Nike Air Max 1 WMNS Pinnacle “Beige & Black”

Op Air Max Day zagen we de terugkomst van de goede oude shape van de Air Max 1. Na al die jaren zeuren heeft Nike ons eindelijk gehoord. Voor de komende relase, de Nike Air Max 1 WMNS Pinnacle “Beige & Black” pack, is deze geliefde shape wederom weer te bewonderen.

De beige colorway bestaat uit een beige/sail kleuren upper met een geperforeerde heel en toebox. Onder de geperforeerde gedeeltes zit een ademende mesh die er voor zorgt dat je voetjes lekker koel blijven in de zomer. Onder de upper zit een creme/wit kleurige midsole met hieronder een witte outsole en een beige AIR-unit. Om een lekker contrast aan de sneaker toe te voegen is de swoosh zwart.

De zwarte colorway is gemaakt van een zwarte/sail upper van boterzachte suède en wederom ook een geperforeerde toebox en heel-detail. De midsole is creme/wit en heeft een zwarte outsole. Er is niet veel beige in deze cw te vinden, toch is het enige beige detail de AIR-Unit.

De Nike Air Max 1 WMNS Pinnacle “Beige & Black” zal 18 april verkrijgbaar zijn via Nike.com en verschillende Nike retailers.

Voor je dagelijkse sneaker-dosis volg je ons op Facebook en Instagram

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date