Skip to content
Newsfeed

Nieuwe Nike Air Max 90 By You opties

19 mei 2022 22:00
Nieuwe Nike Air Max 90 By You opties

Nike heeft weer nieuwe opties toegevoegd aan hun By you programma. Met dit programma kan jij verschillende sneakers customizen en een paartje maken dat helemaal naar jouw smaak is. Je kan de kleuren van de overlays aanpassen, of juist de kleuren van de zool. Met Nike By You ben jij de designer.

Nike Air Max 90 By You – DZ3649-900

De Nike Air max 90 By You heeft weer nieuwe opties voor het customizen van de sneaker. De sneaker is sterk verbonden met muziek, kunst en streetwear cultuur. Nu kan jij door het bewerken van verschillende elementen de schoen helemaal eigen maken.

De elementen die je op de sneaker kan aanpassen zijn de Swoosh, toebox/kraag, neus/zijvlak, tong/veters, veterpand/zijpaneel, eyestays/hiel en het logo op de hiel. Van de zool kun je de tussenzool, middenzool, middenzool wedge, air bubble en de buitenzool aanpassen. Ook kan je het logo op de hiel vervangen voor een persoonlijke tekst. Sommige materialen staan al vast, maar bij de meeste elementen kan je kiezen uit twee materialen, leer en canvas. Er zijn 12 verschillende kleuren leer beschikbaar en 8 kleuren canvas.

Dit model kost €159,99 en is exclusief verkrijgbaar voor members.

Hoe customize je de Air Max 90 By You?

Zodra je jouw maat hebt geselecteerd kan het design proces beginnen. Door de hoeveelheid verschillende mogelijkheden is het soms lastig maken om te kiezen. Daarom hebben we al wat voorbeelden van wat custom Air max 90’s ter inspiratie.

Met de nieuwe by you opties kan je voor klassiek leer gaan of je kan gaan voor een zomerse look door het toevoegen van canvas. Bij de sneaker hier links wordt gebruik gemaakt van canvas op de mudguards in de kleur ‘Pro Green’. Dit geeft de schoen een vintage stijl.

Ook de toebox en de kraag zijn aanpasbaar. Op het paartje hier rechts is voor een canvas materiaal gekozen dat lila-paars kleurt. De toebox en de kraag tellen als één element en zullen dus dezelfde kleur gekregen. Op het paartje hier rechts worden deze mooi gecombineerd met een middenzool-wedge die ook paars kleurt.

Nike Air Max 90 purple
Nike Air Max 90 salmon

Wat ook aanpasbaar is, is de buitenzool. Tijdens het bouwen heb je twee keuzes. Je kan kiezen voor een effen buitenzool, wat beschikbaar is in vijf verschillende kleuren. De andere optie is een gumzool. Daarvoor is voor gekozen op het paartje hier links.

De airbubble is ook aanpasbaar. Op het paartje hier rechts is gekozen voor een airbubble die laser blauw kleurt. Het wordt hier mooi gecombineerd met de neus, kraag en het veterpand. De witte mudguard en tong zorgen dat het blauw er mooi uitspringt en geven de sneaker een klassieke look.

Nike Air Max 90 light blue
All white air max 90

Hou jij meer van een design zonder te veel toeters en bellen? Ga dan voor een monochrome look. Dit kan je doen door de middenzool, buitenzool en het bovenwerk dezelfde kleur te geven. Je kunt kiezen voor volledig leer of helemaal van canvas. Zie het paartje hier links ter inspiratie.

Tijd om het zelf te doen

Wil je liever zelf een Nike Air Max 90 personaliseren? Klik dan op de knop hieronder en laat je creativiteit de vrije loop nemen. Geen fan van het model? Ga dan naar de Nike By You page. Hier zie je een hoop andere modellen om te personaliseren, zoals de nieuwe Air Max 97.

Hou vooral onze nieuwspagina in de gaten voor dagelijks updates over sneakers en streetwear.