Skip to content
Upcoming

Nicole McLaughlin komt met een gerecyclede Reebok FW19 Collection

11 september 2019 11:30
Nicole McLaughlin komt met een gerecyclede Reebok FW19 Collection

Nicole McLaughlin released volgende week haar eerste gerecyclede collectie in samenwerking met Reebok. De collectie bevat 17 producten verschillend van kleding, schoenen en accessoires. Elk product in een 1 van 1 stuk handgemaakt door Nicole McLaughlin.

Nicole McLaughlin heeft kort geleden voor Reebok gewerkt en is de laatste tijd flink opgeblazen door haar Instagram. Op haar Instagram post ze haar eigen creaties van eigen gemaakten sandalen en kleding. Een paar bekende creaties zijn de sandalen gemaakt van een volleybal en een top gemaakt van fanny packs. Nicole zegt dat ze samenwerkt met Reebok, omdat ze houd van het archief en vintage producten van Reebok en wilt dat hun ongelooflijke geschiedenis in het licht gezet moet worden.

Al bestaat de collectie maar uit 17 stukken, McLaughlin denkt dat duurzame kleding ook gemaakt kan worden in de massamarkt. “Er word altijd gedacht dat het een dure taak is, maar er zijn genoeg mogelijk heden” zegt Nicole. De kleding kan bijvoorbeeld gerestaureerd of herbruikt worden.

De Nicole McLaughlin x Reebok collectie is verkrijgbaar vanaf 12 september door een online raffle en een in-store raffle bij het launch even in New York.


Nicole McLaughing x Reebok
Nicole McLaughing x Reebok
Nicole McLaughing x Reebok