Skip to content
Upcoming

New Balance 997 komt in een ‘Mint Julep’ colorway

22 maart 2019 11:49
New Balance 997 komt in een ‘Mint Julep’ colorway

Na ontelbaar veel New Balance 997 ontwerpen, is er weer een gloednieuwe colorway onderweg. Dit keer een ‘Mint Julep’ variant. Door de frisse uitstraling van de sneaker is het een ideale sneaker voor de lente en zomer. Het is helaas nog niet precies bekend wanneer de New Balance 997 ‘Mint Julep’ gaat uitkomen.

De sneaker heeft een bijzonder verfrissend uiterlijk. Dit is ook niet zo gek, want het is gebasseerd op een van de meest populaire alcoholische cocktails uit het zuiden van de Verenigde Staten. De naam van de sneaker verwijst ook volledig naar de cocktail ‘Mint Julep’. Dit is een cocktail die gemixt wordt met bourbon, suiker, munt en crushed ice.

De details

De sneaker is gekleed in een pastelgroen/blauw ontwerp dat het bourbon, de ijs, de suiker en de munt van de alcoholische cocktail nabootst. Door de verschillende tinten blijft het een geheel wat bij elkaar past. Dit gloednieuwe ontwerp heeft ook weer het welbekende ‘N’ logo. Op de hiel van de sneaker zie je de naam ‘New Balance’ weer helemaal uitgeschreven wat we gewend zijn van het merk. Daarnaast zien we ook dat ‘ENCAP’ weer is uitgeschreven op de midsole. Hierdoor is het ‘Made in USA’ verplaatst naar de tong van de sneaker. Over het algemeen zagen we veel New Balance 997 modellen die gecombineerd waren in kleur. De nieuwe ‘Mint Julep’ is daarentegen een one colorway. Met het verfrissende uiterlijk is deze sneaker perfect voor de lente en zomer.

De releasedatum van de New Balance 997 ‘Mint Julep’ is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van deze verfrissende sneaker? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


New Balance 997 'Mint Julep'

M997LBE · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders
New Balance 997 'Mint Julep'
New Balance 997 'Mint Julep'
New Balance 997 'Mint Julep'
New Balance 997 'Mint Julep'
Images by: Sneakerpolitics