Skip to content
Events

Krijg hoge kortingen tijdens Black Friday bij Foot Locker

20 november 2021 12:00
Krijg hoge kortingen tijdens Black Friday bij Foot Locker

Binnenkort is het Black Friday en dat betekent dat er weer hoge kortingen zullen komen. Zo ontvang je bij Foot Locker tot wel 50% korting op een hoop items.

De Black Friday korting is geldig van 20 november 2021 en duurt tot en met 23 november 2021. Wij hebben onze favoriete picks van de Foot Locker website afgeplukt die jij tijdens de Black Friday sale voor een laag prijsje kunt scoren.

Nike Essentials Dance Crew Neck

Aller eerst hebben wij deze opvallende crewneck van Nike. Het item is speciaal ontworpen voor dansen en is ook te personaliseren door de trekkoord om de middel. Door zijn perfecte pasvorm en rode kleurenschema is het item niet alleen perfect voor op de dansvloer, maar ook voor het dagelijks gebruik.

Nike essentials dance crew neck
Foot Locker Black Friday

New Balance 997

Ook de 997 is in de Black Friday sale te vinden in een beige kleurenschema. De schoen is opgebouwd uit de materialen textiel en leer en op het middenpaneel is het bekende N-logo te vinden. Daarnaast is het paartje door zijn dempende zool ook perfect voor tijdens het sporten.

New Balance 997
Foot Locker Black Friday

adidas Originals Crew Neck

Een ander tof item die jij tijdens Black Friday kunt scoren, is deze witte crew neck van adidas. Het item heeft een relaxte pasvorm en is naast stijlvol ook nog is super comfortabel. Daarnaast houd de crew neck je ook lekker warm door de zachte fleece materialen.

adidas originals crew neck
Foot Locker Black Friday

Puma Wild Rider

Om een extra boost aan je outfit te geven, hebben wij de Puma Wild Rider. Het model haalt zijn inspiratie uit de jeugdcultuur en combineert een gedurfd, dynamisch design met een sportieve elementen. Zo is het bovenwerk opgebouwd uit nylon en suède en steken de zolen uit.

Puma Wild Rider
Foot Locker Black Friday

Puma Hacked T-shirt

Nu is het de beurt aan dit opvallende T-shirt van Puma. Het shirt is volledig in het zwart gezet met op de borst een opmerkelijk printje. Door zijn simpele design is het shirt goed te combineren met meerdere outfits.

Puma Hacked T-shirt
Foot Locker Black Friday

adidas Nizza Platform High

Vervolgens hebben wij de adidas Nizza Platform High. Het klassieke model uit de jaren 80 heeft een verhoogde middenzool met een textiel bovenwerk. Door zijn all-white kleurenschema kan de sneaker bij vele gelegenheden gedragen worden.

adidas Nizza Platform high
Foot Locker Black Friday

Nike Essentials Dans Jurk

De Essentials Dance Jurk van Nike is een echte eyecatcher. Het kledingstuk heeft een loose fit en is helemaal in het zwart gezet. Verder kun je op de borst een Swoosh vinden en draagt het item lange mouwen. Combineer de jurk met een paar gave kicks voor de perfecte outfit.

Nike Essentials Dans Jurk
Foot Locker Black Friday

Vans Sk8-Hi

Een ander opvallend paartje uit de Black Friday sale is de Vans Sk8-Hi. Het paar heeft een stijlvolle design en verhoogde middenzolen gekregen. De schoen heeft een licht kleurenschema met op de zolen het checkerboard printje van Vans. De kicks zijn niet alleen perfect voor een avondje stappen met vrienden, maar ook voor tijdens het skaten.

Vans Sk8-Hi
Foot Locker Black Friday

Jordan Biker Shorts

Tijdens het sporten is het natuurlijk belangrijk om comfortabele kleding aan te doen. De Jordan Biker shorts is gemaakt van rekbare materialen waardoor jij het uiterste uit je sport kunt halen. Het item is volledig zwart met een aantal rode accenten. Ook is het Jumpman logo op de heup in het rood gestikt.

Jordan Biker Shorts
Foot Locker Black Friday

Nike Tuned 1

We sluiten onze lijst met beste Black Friday sale items af met de Nike Tune 1. Het model maakte zijn debuut in 1998 en heeft een opvallend en gedurfde design gekregen. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch stretchmaterialen. De Tuned Air-Technologie in de zolen zorgen voor extra demping en door de duurzame buitenzolen hebben de paartjes een stevige grip.

Nike Tune 1
Foot Locker Black Friday

Dit waren onze favoriete picks uit de Black Friday sale van Foot Locker. De sale is geldig van 20 november 2021 en duurt tot en met 23 november 2021. Wil je liever zelf door de sale items van Foot Locker scrollen? Klik dan op de knop hieronder.