Skip to content
Newsfeed

Kith x New Balance 990v4 krijgt ‘United Arrows’ colorway

9 juni 2022 15:00
Kith x New Balance 990v4 krijgt ‘United Arrows’ colorway

Kith viert in 2022 hun 10-jarig bestaan en pakt groots uit. Eerder werd in het Kith Summer lookbook al de New Balance 990v4 in de ‘United Arrows’ colorway geteased. Nu deelt Ronnie Fieg, oprichter van Kith, nieuwe beelden van de sneaker. Wanneer de nieuwe 990v4 precies uitkomt is nog niet bekend, maar aangezien het werd geteased in het Kith Summer 2022 Lookbook kan je hem in de zomer verwachten.

Deze kleurcombinatie van grijs, roze, paars en zwart was voor het eerst te zien op de United Arrows x New Balance 997.5 collab uit 2009. In 2018 bracht Kith dit kleurenpalet weer terug voor een driehoekssamenwerking met United Arrows en New balance. Dat jaar kregen we onder meer de Kith x UA x NB 997 en de NB 997 Sport.

De nieuwe Kith x New Balance 990v4 combineert dus ook de kleuren grijs, roze, paars en zwart. De sneaker heeft een grijze basis en bestaat uit een combinatie van suède en mesh. Verschillende roze en paarse details zijn te vinden op de underlays, hak en het merkteken. Het zwart komt subtiel voor op de veters, kraag en outsole. Ook bijzonder is de midsole. Deze bevat namelijk een kleurengradiënt, waardoor het wit is bij de neus en crème kleurig bij de hak.

De exacte releasedatum van de Kith x New Balance 990v4 ‘United Arrows’ colorway is nog niet bekend. Wel is het te verwachten dat het paartje in de zomer van 2022 uitkomt. Hou dus de aankomende maanden goed onze nieuwspagina in de gaten en blijf up-to date.

Kith x NB x United arrows
Kith x NB x United arrows
Kith x NB x United arrows