Skip to content
Staff Picks

Footshop komt met een kortingscode voor de feestdagen

8 december 2021 09:00
Footshop komt met een kortingscode voor de feestdagen

De kerstdagen staan om de hoek en dit viert Footshop met een kortingscode. Van 8 december 2021 tot en met 15 december 2021 profiteer je met code NL20XMAS van 20% korting op items boven de €100. Selecteer alvast jouw kerstoutfit en get winter-ready met de items van Footshop.

Kortingscode bij Footshop

Bij Footshop shop je vanaf 8 december 2021 met de kortingscode NL20XMAS jouw favoriete items met 20% korting. Footshop heeft een breed assortiment aan sneakers, kleding en accessoires. Daarnaast worden er exclusieve releases gedropt op de site. De shop heeft zijn eigen Footshop Club en V.I.P. club waarin members kans maken op exclusieve sneakers en kunnen profiteren van kortingen.

Footshop

De dagen voor Kerst komt de shop met een kortingscode. De kortingscode is toe te passen op items boven de €100. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal van onze favoriete sneakers bij Footshop voor je geselecteerd.

adidas NMD_R1

ADIDAS NMD_R1
ADIDAS NMD_R1

De adidas NMD_R1 is een sportieve schoen en heeft een upper van textiel. De sneaker heeft een Boost-zool wat het een comfortabel paartje maakt. Het bovenwerk kleurt zwart en contrasteert goed met de blauwe en rode details. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien.

New Balance 997 dames

NEW BALANCE 997
NEW BALANCE 997

De 997 is een iconisch model van New Balance. Het silhouet werd in 1991 voor het eerste op de markt gezet en werd al snel een geliefd model bij velen. Deze colorway combineert de kleuren wit, zwart en groen. De middenzool is gespikkeld en de buitenzool kleurt bruin. In de upper is verwerkt met Cordura, een winddicht en waterdicht materiaal.

Nike Free Run 2

Nike Free Run 2
Nike Free Run 2

De Nike Free Run 2 is een sportieve sneaker. De upper is van textiel en heeft overlays van synthetisch materiaal. De sneaker is speciaal ontworpen naar de vorm van de voet en helpt bij het ondersteunen bij sport prestaties. Daarnaast is het model in vier andere colorways te krijgen.

Nke WMNS Air Huarache dames

Nike WMNS Air Huarache
Nike WMNS Air Huarache

De Air Huarache is een iconische sneaker bij Nike. Het model is ontworpen door Tinker Hatfield en kwam in 1991 voor het eerst op de markt. Sindsdien kent het silhouet een hoop verschillende colorways, zo ook deze. De sneaker combineert de kleuren wit, lichtroze en beige. De zool is gemaakt met Nike Grind en de middenzool is van kurk. Dit maakt het een duurzaam paartje.

adidas ZX 2K Boost

adidas ZX 2K Boost
adidas ZX 2K Boost

De adidas ZX 2K Boost is een lichte schoen en is gemaakt van textiel en syntetisch materiaal. De upper kleurt wit en heeft grijze en blauwe details. De middenzool kleurt zilver en heeft het adidas logo bij de hiel. De Boost-technologie in de zool maakt het een comfortabele sneaker.

adidas Terrex Hikster Mid COLD.RDY

ADIDAS TERREX HIKSTER MID COLD.RDY HIKING
ADIDAS TERREX HIKSTER MID COLD.RDY HIKING
ADIDAS TERREX HIKSTER MID COLD.RDY HIKING

Deze adidas sneaker is speciaal ontworpen voor het hiken. De schoen heeft een beige kleur gekregen en heeft zwart met witte details. De kraag is gemaakt met COLD.RDY technologie, dit is weerbestendig en houdt de enkels warm. Het model combineert de materialen textiel en suède. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen in het zwart gezet.

Nike W Air Max 95

Nike Air Max 95
Nike W Air Max 95

De Air Max 95 heeft een sportief design. Deze colorway combineert verschillende prints en materialen wat het een erg bijzondere sneaker maakt. Zo kleuren de overlays groen, roze en bruin. Hierop is een slangenprint te zien en verschillende panterprints. De upper is gemaakt van mesh en leer.

New Balance 574

New Balance 574

De New Balance 574 werd in 1988 voor het eerst op de markt gezet en was met zijn ENCAP cushioning system een game changer. Deze technologie maakt de sneaker een comfortabel paartje en is sindsdien een echte classic bij New Balance. Dit paartje combineert de kleuren grijs, zwart en bruin. De upper is van suède en de overlays van leer. Ook dit paartje is met de Footshop kortingscode af te rekenen.

Nike W Air Max 90

Nike W Air Max 90
Nike W Air Max 90

Deze Nike Air Max 90 voor dames heeft een opvallende look. De sneaker combineert verschillende materialen en prints. Zo is er op de neus een bloemenprint te zien en heeft de kraag een pied-de-poule motief gekregen. De overlays kleuren beige en roze en de swoosh kleurt geel. Deze gele kleur is ook terug te zien op de buitenzool en de air unit.

adidas ZX 2K Boost Utility GORE-TEX

adidas ZX 2K Boost Utility Gore Tex
adidas ZX 2K Boost Utility Gore Tex

De laatste sneaker uit onze favoriete picks bij Footshop, is deze adidas ZX 2K Boost Utility GORE-TEX. Het paartje heeft een stoere look en is weerbestendig. De upper is gemaakt van het materiaal GORE-TEX. Dit is ademend en weerbestendig materiaal. Op het bovenwerk is een camouflage print te zien. De Boost-technologie in de zool maakt het een comfortabel paartje.

Dit zijn een aantal van onze favoriete sneakers bij Footshop. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klink dan op de knop hieronder. Van 8 december 2021 tot 15 december 2021 profiteer je met de code NL20XMAS van 20% korting op items boven de €100 bij Footshop. Vergeet de code niet toe te voegen tijdens het afrekenen.