Skip to content
Newsfeed

Kith en New Balance onthullen vier nieuwe sneakers

31 mei 2022 12:15
Kith en New Balance onthullen vier nieuwe sneakers

Kith teased in hun Summer ’22 lookbook een nieuwe samenwerking met New Balance. Het lifestyle merk uit New York onthult vier nieuwe uitvoeringen van de 990v1, 990v2, 990v3 en 990v4. De collectie neemt je mee terug in de tijd doordat de colorways van de nieuwe modellen zijn geïnspireerd door eerder gereleasde Kith x NB sneakers.

Het hoogtepunt van het nieuwe Kith x New Balance pack is de nieuwe 990v3, die is geïnspireerd door de Kith X NB1600 ‘Daytona’. Het paartje heeft net als de inspiratiebron blauw suède op de neus met een crème kleurig middenpaneel en roze accenten.

Een ander bijzonder paartje dat is onthuld is de nieuwe versie van de 990v2. Deze sneaker het net als de NB997.5 collab uit 2016 een ‘Cyclades’ colorway. De inspiratie voor het kleurenpalet kwam tijdens Ronnie Fieg’s, oprichter van Kith, trip naar het Griekse eiland Mykonos. De nieuwe release heeft ook oranje neus, tan kleurig midden en lichtblauwe hak.

De 990v4 is een hommage aan de driehoekssamenwerking Kith x United Arrows x New Balance 997. Het bovenwerk van het nieuwe model bevat dezelfde grijze basis met roze accenten die eerder te zien waren op de driedelige samenwerking.

Het laatste paartje van de collectie is de 990v1 ‘Dusty Rose’. Deze sneaker is begin dit jaar al uitgelekt, maar komt nu eindelijk bijna uit. De pastel-roze 990v1 lijkt als enige van de vier niet geïnspireerd door een voorgaande samenwerking tussen Kith en New Balance.

Het nieuwe Kith x New Balance pack heeft nog geen officiële releasedatum, maar het is te verwachten dat de sneakers deze zomer worden gedropt. Hou dus onze releasekalender en Instagram in de gaten voor updates over de release.

Kith x New Balance
Kith x New Balance
Kith x New Balance
Kith x New Balance