Skip to content
Newsfeed

nanamica x PUMA Suede VTG GORE-TEX

20 augustus 2022 08:43
nanamica x PUMA Suede VTG GORE-TEX

Japans label nanamica komt voor het eerst samen met PUMA en brengt een waterdichte upper naar de iconische Suede VTG. De twee namen komen met twee colorways van de sneaker, de ‘Parisian Night’ en ‘Vintage Khaki’. De nanamica x PUMA Suede VTG GORE-TEX wordt op 27 augustus 2022 gereleased.

nanamica, bekend als het brein achter het The North Face Purple Label, komt voor het eerst samen met PUMA. Het Japanse merk heeft in het verleden al samengewerkt met merken als New Balance en Reebok en staat bekend om zijn minimalistische en tijdloze designs. Dit is ook goed terug te zien in de nanamica x PUMA Suede VTG GORE-TEX.

Het geliefde PUMA model heeft een GORE-TEX upper gekregen. GORE-TEX is een bekend materiaal dat in het verleden al bij verschillende sneakers is gebruikt. Wat GORE-TEX zo bijzonder maakt, is dat het materiaal waterdicht is maar ook een ademend vermogen heeft. Zo ook op de PUMA Suede VTG.

“For our first collaboration with nanamica we wanted to create something that would be instantly recognizable as a partnership between both brands,” vertelt Ayesha Atlee, Head of Design Sportstyle Footwear voor PUMA. “We decided to leverage the PUMA Suede because of its timeless design, mixing it with nanamica’s neutral swatches and their signature use of GORE-TEX fabric was a must to accomplish our vision.”

De sneaker komt in twee colorways, de ‘Parisian Night’ en ‘Vintage Khaki’. Beide colorways hebben een strak design en gebruiken suède over het gehele bovenwerk. Op het veterpand is het GORE-TEX label gestikt. Het nanamica logo verschijnt op de tong en op de binnenzool. De sneaker wordt ondersteund door een gumzool.

Beide colorways van de nanamica x PUMA Suede VTG GORE-TEX komen op 27 augustus 2022 uit. Bekijk hieronder de officiële beelden van de sneakers en houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Puma Suede VTG GTX Nanamica
Puma Suede VTG GTX Nanamica
Puma Suede VTG GTX Nanamica 'Parisian Night'
Puma Suede VTG GTX Nanamica 'Parisian Night'
Puma Suede VTG GTX Nanamica 'Parisian Night'
Puma Suede VTG GTX Nanamica 'Vintage Khaki'
Puma Suede VTG GTX Nanamica 'Vintage Khaki'