Skip to content
Upcoming

LC 23 X Pink Panther X Diadora N9002 is nu verkrijgbaar

24 april 2020 14:31
LC 23 X Pink Panther X Diadora N9002 is nu verkrijgbaar

De nieuwste colorway van de Diadora N9002 is in samenwerking met LC23 en is gebaseerd op de Pink Panther. Deze is nu verkrijgbaar bij Diadora voor €210,-. De nieuwste colorway heeft de perfecte kleuren om jouw zomerse outfit compleet te maken. Bekijk de sneakers hieronder!

LC23 bestaat sinds 2010 en is opgericht door Leo Colacicco. De Italiaan is zijn eigen merk begonnen om zijn creativiteit te kunnen uiten. LC23 begon als shirt merk maar voor nu is het de bedoeling om dit uit te breiden naar andere kledingstukken. Alles bij LC23 is handgemaakt in Italië en gemaakt voor liefde, dit is dan ook precies waar het merk voor staat. Ook weerspiegelt het de filosofie van Leo, persoonlijkheid, onderscheid, kwalitiet, maatwerk, stijlvol, passie en liefde.

Pink Panther X Diadora N9002 ‘Panther’ | 501.176672

De Pink Panther X Diadora N9002 ‘Panther’, is zoals de naam al verklapt op het N9002 model van Diadora. De sneaker heeft een bovenwerk dat bestaat uit verschillende materialen en kleuren. Zo is de basis van de sneaker van wit leer. Hier op zijn suède overlays te zien in een bruin/bèige kleur. Op de toebox zien we wit mesh terug. Natuurlijk kan de LC23 branding niet ontbreken en deze is dan ook op de tong van de rechter sneaker te zien. Op de linker sneaker is op de tong de Diadora branding, net als op de midsole. De lining van de sneaker is roze, net als de outsole en het metalen Diadora stukje die aan de veters is bevestigd. Op de hiel en de insole van de sneaker zien we de Pink Panther terug.

Deze toffe sneakers zijn gemaakt in Italië en zijn beperkt op voorraad, wees er daarom snel bij zodat jij een paartje kan bemachtigen! Je kunt deze scoren via Diadora. Deze sneaker is zowel voor dames als voor heren. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.


Pink Panther X Diadora N9002 'Panther'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Diadora