Skip to content
Newsfeed

Release reminder: AFEW x Diadora ‘Dino Russo’

21 juli 2023 16:30
Release reminder: AFEW x Diadora ‘Dino Russo’

Vandaag presenteren we een zeer speciale collab: De AFEW x Diadora B.560 ‘Dino Russo’. Wie Dino is en wat het allemaal met tennis te maken heeft, leggen we hier in detail uit. Laten we beginnen!

De tennissport is sterk verweven met de sneakerscene – veel van de huidige kicksen zijn alleen gemaakt omdat men destijds een goede schoen voor tennis wilde maken. De meeste tennisspelers verwierven roem en fortuin met hun uitmuntende prestaties – met Dino Russo is het anders.

Get to know Dino Russo

Dino was een van de beste tennissers ter wereld, maar is nooit professioneel geworden omdat hij tennis speelde uit pure passie. Hij ontmoette en speelde tegen vele tennisgrootheden, waaronder Boris Becker, John McEnroe, Ivan Lendl en Mats Wilander. Hij is nog nooit verslagen op zijn eigen baan, zelfs niet door grootheden als deze.

Dino Russo groeide op in Italië en laat AFEW wat indrukken uit zijn thuisland zien:

Alle Bilder via AFEW

Veel tennislegendes bezoeken Dino vandaag de dag nog steeds omdat hij zo’n speciaal persoon is. Er zijn veel mythen en verhalen rond Dino en er wordt gezegd dat hij altijd met dezelfde schoen speelde.

AFEW x Diadora B.560 ‘Dino Russo’

Het duo brengt hulde aan de grootste speler die het veld ooit heeft gezien, die nooit prof werd maar trouw bleef aan zijn passie.

AFEW via Instagram

Je kunt deze zeer speciale sneaker op 22 juli 2023 als Raffle Release direct bij AFEW scoren. Hieronder laten we je de AFEW x Diadora B.560 in detail zien.