Skip to content
Watch

DJ Da Huge – The Turnover episode 77

1 juli 2023 16:00
DJ Da Huge – The Turnover episode 77

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Turnover, gehost door DJ Turne en powered by Sneakerjagers. Elke week draait DJ Turne of een speciale gast een set voor ons. Gasten als DJ Kevas, DJ Kace en DJ FKI gingen al voor en deze week draait DJ Da Huge de beste tunes. Tune in!

DJ Da Huge

Deze week hebben we een zeer speciale gast in The Turnover. Da Huge is een multi-getalenteerde artiest die niet alleen achter de draaitafels staat, maar ook de degene is die het logo van The Turnover heeft geïlustreerd. Zijn artistieke vaardigheden beperken zich namelijk niet alleen tot de muziekwereld, en hij heeft zijn eigen bedrijf genaamd, De Graaf Creativity.

Maar dat is niet alles. Naast zijn indrukwekkende muzikale en ontwerpvaardigheden, brengt Da Huge ook zijn passie voor kunst en cultuur over op jonge scholieren. Hij is CKV-docent op het voortgezet onderwijs, waar hij zijn expertise en liefde voor creativiteit deelt met zijn leerlingen.

Da Huge is een allround dj met de focus op beats, funk en breaks. De dj staat bekend om zijn swingende tunes en wisselt moeiteloos van verschillende muziek genres. Dit weekend draait hij bij The Turnover.

Q&A DJ Da Huge

 1. Wat is je all-time favourite nummer?
  Dit is de moeilijkste vraag ooit! Het verandert regelmatig omdat er gelukkig veel toffe muziek uitkomt. Maar mijn all-time favourite is Damage Case van Motorhead. Qua draaien vind ik de laatste jaren Jamie Lidell – Do Yourself A Favor erg vet. 
 2. Wat is de bijzonderste plek waar je ooit gedraaid hebt?
  Op een afterparty in Hong Kong. De club was als in een film, via een lift ging je naar de hoogste verdieping. Hier mocht ik draaien.  
 3. Als je voor de rest van je leven nog maar één artiest zo mogen draaien, wie zou je kiezen?
  Motorhead.
 4. Wat is je laatst gekochte sneaker?
  De Diadora 24 Kilates V7000 Amigos Para Siempre.
 5. Wat is je holy sneaker grail?
  Nike Adapt BB Mag 2019.
 6. Over welke toekomstige muziek releases ben je het meest excited?
  De Nike Air Footscape ‘Cow’.
 7. Wat is je favourite sneaker om in te draaien?
  De Nike Air Max 90 ‘Infrared’.

The Turnover afleveringen

Mocht je benieuwd zijn naar de voorgaande afleveringen van The Turnover, neem dan een kijkje op onze Watch-pagina. Hier vind je alle sets van DJ Turne en gasten. Daarnaast kun je de sets ook via de Sneakerjagers Mixcloud-pagina beluisteren.