Skip to content
Upcoming

JJJJound x Reebok werken aan de heerlijke Classic Nylon

19 mei 2020 10:34
JJJJound x Reebok werken aan de heerlijke Classic Nylon

Eindelijk, waar we allemaal op hebben gewacht; de JJJJound x Reebok samenwerking! Ze zijn weer terug en hebben dit keer hun volledige focus gelegd op de Reebok Classic Nylon. Met een Instagram Tease maakten ze het bekend, en veel fans gingen door het dolle. Dit heerlijke paar brengt het beste van beide partijen naar boven. Met hun minimalistische kenmerkende houding van JJJJound is dit paar voorzien van een heerlijke colorway. Wanneer het paar uit zal komen is nog niet bekend. Maar dat zal snel volgen, lees dus voor alle informatie snel verder.

Voor velen is JJJJound een grote vraagteken, want wie of wat is het nou eigenlijk? JJJJound is in 2006 gelanceerd als een digitaal moodboard en is sindsdien uitgegroeid tot een collaborative design studio die via meerdere kanalen wil inspireren. Naast zijn eigen projecten heeft JJJJound samengewerkt met tal van gevestigde artiesten en merken om zijn sterke ontwerpethiek uit te breiden. De ontwerpstudio bevindt zich in Montreal, Canada en wordt beheerd door oprichter Justin R. Saunders.

JJJJound x Reebok Classic Nylon

Het is inmiddels al wel bekend dat het een zomer sneaker wordt en dat het paar dus al snel verwacht zou kunnen worden! En dat is al te zien aan één shot van het aankomende paar die werd getoond op de Instagram van JJJJound. Een combinatie van suède en mesh die terug komt in neutrale tinten op de samenwerking. Deze wil je echt niet missen, voor geen goud!

Release info

Wanneer het paar uit zal komen is helaas nog niet bekend, maar als het gaat om een JJJJound x Reebok samenwerking zullen ze wel hard gaan. Daar wil je dus op tijd bij zijn! Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Op deze manier ben en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste sneakers en releases.

Image by: JJJJound x Reebok