Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike P-6000?

17 februari 2023 21:05
Hoe style ik de Nike P-6000?

Het Nike P-6000 model is sinds 2019 een geliefde sneaker bij velen. Het model heeft een sportief silhouet en haalt zijn inspiratie uit hardloopschoenen uit de jaren 2000. Of je de sneaker nu combineert in een sport outfit of in een meer lifestyle look, met deze inspiratie tips weet je zeker dat jouw outfit op en top is.

Nike P-6000

De Nike P-6000 werd in 2019 geïntroduceerd. Het silhouet haalt zijn inspiratie uit Nike modellen uit de jaren ’00, denk hierbij aan de Pegasus 25 en de Pegasus 2006, en heeft een retro uitstraling. In de afgelopen jaren heeft het model verschillende colorways mogen ontvangen. Een populaire colorway is de ‘White Gold Red’, die recent opnieuw uitkwam.

Nike P-6000
Beelden Asphaltgold
Nike P-6000

De sneaker heeft een mesh upper. Over het gehele bovenwerk zijn dynamische overlays geplaatst, deze zijn van leer. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. De middenzool heeft een gestreept motief en geeft de sneaker een moderne uitstraling. Op de hiel is de Swoosh geplaatst.

Nike P-6000
Nike
Nike P-6000

De Nike P-6000 is verkrijgbaar in een hoop verschillende colorways. Check onze releasekalender voor de colorways die momenteel verkrijgbaar zijn. Let op: verschillende varianten zijn WMNS exclusives en zijn alleen verkrijgbaar in damesmaten. Bekijk hieronder een aantal inspiratietips over hoe je de Nike P-6000 het beste kunt stylen.

Sportieve joggingsbroek

Nike ACG ‘Cinder Cone’ Windshell broek

Nike ACG "CINDER CONE" WINDSHELL PANTS
BSTN
Nike ACG "CINDER CONE" WINDSHELL PANTS

De Nike ACG ‘Cinder Cone’ Windshell broek heeft een sportieve, outdoor look. De ACG-lijn van Nike staat bekend om de weersbestendige designs. ACG is kort voor All Conditions Gear, wat hint naar het outdoor DNA van de collectie. De broek heeft een relaxte fit en is gemaakt van nylon. Bij de enkels zijn ritsen geplaatst waarmee de fit te verstellen is.

By Parra Tremor Pattern Pants

By Parra Tremor Pattern Pants
Freshcotton
By Parra Tremor Pattern Pants

De By Parra Tremor Pattern broek heeft een opvallende print. Het item combineert de kleuren blauw en groen en heeft een zigzag-motief. Op de heup is het Parra embleem geplaatst. Het item is gemaakt van katoen en nylon en heeft een relaxed fit.

Arte Antwerp New Chest Heart logo sweatpants

ARTE ANTWERP NEW CHEST HEART LOGO SWEATPANTS
Asphaltgold
ARTE ANTWERP NEW CHEST HEART LOGO SWEATPANTS

Met een basic grijze joggingbroek kun je nooit verkeerd gaan. De Arte Antwerp New Chest Heart logo joggingbroek heeft een relaxte fit. De elastische banden bij de enkels en heupen houden de broek in model. Op de broekspijp is het Arte Antwerp logo geplaatst.

Relaxed sweater

Obey Hound Crewneck Unbleached

Obey Hound Crewneck Unbleached
Freshcotton
Obey Hound Crewneck Unbleached

Combineer een sportieve joggingbroek met een relaxed sweater. De Obey Hound crewneck heeft een off-white colorway en is in verschillende outfits te combineren. Op de voorzijde is het Obey logo geplaatst en een silhouet van een hond. Het item heeft een relaxed fit en is gemaakt van katoen en polyester.

Stone Island Malfile Fleece

Stone Island HOODIE MALFILE FLEECE
BSTN
Stone Island HOODIE MALFILE FLEECE

De Malfile Fleece trui van Stone Island heeft een basic design en komt in een lichtblauwe kleur. Op de mauw is het welbekende Stone Island embleem geplaatst. Het item is voorzien van een ronde hals.

Asphaltgold Greek Myth True Romance hoodie

ASPHALTGOLD GREEK MYTH TRUE ROMANCE HOODIE
Asphaltgold
ASPHALTGOLD GREEK MYTH TRUE ROMANCE HOODIE

De Greek Myth hoodie van Asphaltgold heeft een basic design. Op de voor- en achterzijde zijn witte prints geplaatst. De tekst ‘True Romance’ verschijnt op de rug. Het item heeft een relaxt fit en is met zijn zwarte colorway goed te combineren met verschillende Nike P-6000 colorways.

Jackets

The North Face Denali jacket

The North Face DENALI JACKET
BSTN
The North Face DENALI JACKET

Ga voor een sportief jack om je outfit compleet te maken. Het Denali jack van The North Face heeft een zachte feel en komt in een lichtgroene colorway. Op de borst is het TNF-logo geplaatst. Het item is gemaakt met Polartec fleece dat jou goed warm houdt in de koude winterdagen.

By Parra Stacked Pets Varsity Jacket

By Parra Stacked Pets Varsity Jacket
Freshcotton
By Parra Stacked Pets Varsity Jacket

Het By Parra Stacked Pets Varsity Jacket heeft een opvallende print op de voor-en achterzijde. De abstracte en kleurrijke werken van de Amsterdamse kunstenaar Piet Parra geven het jack een unieke look. De jas komt in een turquoise kleur en heeft roze details.

Accessoires

Geef jouw outfit een extra touch met een tas van The North Face. De Base Camp Voyager Tote heeft meerdere vakken waarin je jouw spullen in op kunt bergen. Style jouw Nike P-6000 met bijhorende Nike sokken. De Cushioned Crew sokken hebben een retro uitstraling.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de Nike P-6000. Bekijk de diverse Nike P-6000 colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.