Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Air Max 1

2 juni 2023 18:22
Hoe style ik de Nike Air Max 1

In 2023 is de Nike Air Max 1 weer ontzettend populair geworden. Ook zagen we een overvloed aan verschillende colorways voorbij komen. Ben je van plan om binnenkort een Air Max 1 te kopen, maar vraag je je nog af hoe je deze het beste kunt stylen? Dan is dit artikel precies wat je nodig hebt, lees dus snel verder!

Nike Air Max 1

De Nike Air Max 1 is een iconische sneaker die een prominente plaats inneemt in de geschiedenis van Nike. Het is een schoen die een heel tijdperk heeft gevormd en een blijvende impact heeft gehad op de sneakerwereld.

Ontworpen door de legendarische Nike-ontwerper Tinker Hatfield, werd de Air Max 1 voor het eerst geïntroduceerd in 1987. Bovendien als de allereerste schoen met zichtbare lucht in de hiel. Het revolutionaire ontwerp en de baanbrekende technologie maakten de Air Max 1 direct een favoriet onder sneakerliefhebbers en sporters over de hele wereld.

Met zijn kenmerkende zichtbare luchtkussen in de hiel, strakke lijnen en tijdloze silhouet, is de Air Max 1 een symbool van stijl en innovatie geworden. Het is een sneaker die zowel een nostalgisch gevoel oproept als perfect past in de moderne sneakerfashion. Of je nu een fan bent van vintage stijl of juist van een meer eigentijdse look houdt. De Nike Air Max 1 biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl tot uiting te brengen.

Nike Air Max 1 style
Asphaltgold
Nike Air Max 1 style

Hieronder zullen we je inspireren met de beste outfits en stylingtips voor de Nike Air Max 1. Zo kun je optimaal genieten van deze geliefde sneaker. Laten we dus snel verdergaan en ontdekken hoe je de Nike Air Max 1 kunt stylen voor elke gelegenheid!

T-shirts

Het leuke aan T-shirts is dat je, door de juiste keuze te maken, de kleuren en details van de Nike Air Max 1 kunt complementeren en accentueren. Bovendien kun je zowel kiezen voor een eenvoudig basic T-shirt als voor een opvallend ontwerp. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en stijl.

Comme des Garçons Play Play Black Heart T-shirt

Comme des Garçons Play Play Black Heart T-shirt
Solebox
Comme des Garçons Play Play Black Heart T-shirt

Het Comme des Garçons Play Play Black Heart T-Shirt is het eerste item dat uitstekend bij de Air Max 1 past. Het tijdloze ontwerp van het T-shirt met het herkenbare hartlogo van Comme des Garcons Play voegt een vleugje speelsheid toe aan je look. De zwarte kleur van het T-shirt vormt daarnaast een perfect contrast met de kleuren en details van de Nike Air Max 1.

Gramicci Flower Tee

Gramicci Flower Tee
Asphaltgold
Gramicci Flower Tee

Met de Gramicci Flower Tee geef je een vrolijke en zomerse vibe aan je outfit. Daarnaast kun je de kleuren en patronen van de bloemen goed combineren met diverse colorways van de Air Max 1. Een geweldige keuze dus voor een speelse uitstraling!

Karl Kani Small Signature Metaverse Block Tee

Karl Kani Small Signature Metaverse Block Tee
Snipes
Karl Kani Small Signature Metaverse Block Tee

Ook de Karl Kani Small Signature Metaverse Block Tee is een uitstekende keuze. Het biedt namelijk een stijlvolle en urban uitstraling. Daarnaast is het T-shirt lichtgewicht en ademend, waardoor het perfect is voor de warmere dagen. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een zomerfestival bijwoont of gewoon ontspannen rondwandelt, dit Karl Kani T-shirt zorgt voor een onderscheidende uitstraling.

Broeken en shorts

Of je nu gaat voor een klassieke jeans, een trendy chino of een comfortabele shorts, de juiste combinatie kan je outfit naar een hoger niveau tillen. Je hebt de mogelijkheid om te spelen met verschillende stijlen, zoals strakke pasvormen of losse silhouetten, afhankelijk van je persoonlijke style en de gelegenheid.

Nike Authentics Mesh Shorts

Nike Authentics Mesh Shorts
Asphaltgold
Nike Authentics Mesh Shorts

Deze shorts van Nike bieden een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Met hun ademende en luchtige mesh-materiaal zorgen de shorts ervoor dat je koel en comfortabel blijft. Zelfs tijdens de warmste dagen. Ze bieden optimale ventilatie en bewegingsvrijheid, waardoor ze bovendien perfect zijn voor zomerse activiteiten en avonturen.

Carhartt WIP Newel Pant

Carhartt WIP Newel Pant
Solebox
Carhartt WIP Newel Pant

Wat betreft stijl, sluit de Carhartt WIP Newel Pant fijnloos aan bij de Nike Air Max 1. Beide items hebben een eigentijdse en urban uitstraling, waardoor ze je een stoere look geven. Bovendien sluiten de duurzaamheid en functionaliteit van de Carhartt WIP broek goed aan bij de sportieve aard van de Nike Air Max 1. Beide items zijn ontworpen om te presteren en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage. Hierdoor vormen ze een praktische en stijlvolle combinatie.

Levi’s 501 Original Short

Levi's 501 Original Short
Solebox
Levi's 501 Original Short

De Levi’s 501 Original Short is de perfecte aanvulling op de Nike Air Max 1 en is ideaal voor de zomerse dagen. Deze iconische denimshorts van Levi’s bieden een tijdloze stijl en een comfortabele pasvorm. Hierdoor zijn ze een klassieke keuze voor een zomerse look.

Carhartt WIP Flint Pant

Solebox

Wil je wat meer kleur toevoegen aan je outfit? Denk dan eens aan de Carhartt WIP Flint Pant! Of je nu gaat voor een opvallend contrast of juist een harmonieus geheel, het stylen van een passende jacket is de sleutel tot een onderscheidende en modieuze look met de Nike Air Max 1. Deze broek biedt een comfortabele pasvorm en heeft een veelzijdig karakter. Of je nu gaat voor een ontspannen en casual look of juist een meer geklede outfit, deze Carhartt WIP broek past zich gemakkelijk aan en vormt een solide basis voor je zomerse stijl.

Jackets

Of je nu gaat voor een opvallend contrast of juist een harmonieus geheel, het stylen van een passende jacket is de sleutel tot een onderscheidende en modieuze look met de Nike Air Max 1. Deze broek biedt een comfortabele pasvorm en heeft een veelzijdig karakter. Of je nu gaat voor een ontspannen en casual look of juist een meer geklede outfit, deze Carhartt WIP broek past zich gemakkelijk aan en vormt een solide basis voor je zomerse stijl.

Tommy Jeans Classic Solid Overshirt

Tommy Jeans Classic Solid Overshirt
Footshop
Tommy Jeans Classic Solid Overshirt

De Tommy Jeans Classic Solid Overshirt vormt een geweldige aanvulling op de Nike Air Max 1 en is perfect geschikt voor de warmere dagen. Of je nu kiest voor een casual streetwear look met een basic T-shirt en jeans of een meer gestroomlijnde outfit met een chino en een wit T-shirt, het Tommy Jeans Overshirt voegt een vleugje style toe aan je zomerse outfit!

Nike Chore Coat Jacket

Nike Chore Coat Jacket
Solebox
Nike Chore Coat Jacket

Met zijn opvallende kleurencombinatie van oil green en wit geeft het Nike Chore Coat Jacket een frisse en moderne uitstraling. Bovendien biedt de Nike Jacket zowel stijl als functionaliteit. Het is gemaakt van duurzame materialen en biedt bescherming tegen lichte weersomstandigheden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende weersomstandigheden.

Carhartt WIP Nash Jacket

Carhartt WIP Nash Jacket
Asphaltgold
Carhartt WIP Nash Jacket

Met zijn diepblauwe kleur en klassieke ontwerp voegt de Carhartt WIP Nash Jacket een vleugje urban style toe aan je outfit. Het hoogwaardige materiaal en de vakmanschap van Carhartt WIP zorgen daarnaast voor duurzaamheid en kwaliteit, waardoor de jacket lang meegaat en een waardevolle aanvulling is op je kledingkast!

Accessoires

Accessoires zijn de ideale aanvulling om je Nike Air Max 1 style helemaal af te maken. Of je nu kiest voor een subtiele finishing touch of een opvallend statement piece, accessoires kunnen je look net dat beetje extra geven.

Asphaltgold Canvas Tote Bag

Asphaltgold

Deze Tote Bag van Asphaltgold voegt een vleugje casual style toe aan je outfit. En tegelijkertijd is hij praktisch en handig voor al je zomerse avonturen! Daarnaast is de tote bag gemaakt van canvas materiaal. Hierdoor is hij bestand tegen dagelijks gebruik en perfect voor de zomerse omstandigheden. Verder passen de neutrale kleur en minimalistische uitstraling van de tas goed bij de veelzijdige en trendy stijl van de Nike Air Max 1.

Carhartt WIP Harlem Cap

Carhartt WIP Harlem Cap
Asphaltgold
Carhartt WIP Harlem Cap

Met de Carhartt WIP Harlem Cap kun je een trendy en urban outfit creëren die perfect aansluit bij de style van de Nike Air Max 1. Of je de pet nu combineert met een T-shirt en shorts of een meer gelaagde look met een overshirt. Van deze combinatie kun je eindeloos genieten!

Sokken

Nike Everyday Plus Cushioned Crew Socks (3 Pairs) multi
Snipes
Nike Sportswear Everyday Essential (3 Pack)

Met het Nike-logo en de kenmerkende swoosh-details geven deze sokken een sportieve en trendy uitstraling die goed past bij de Nike Air Max 1. De verschillende kleuropties in de multi-pack bieden je de mogelijkheid om je look aan te passen aan je persoonlijke stijl en de kleuren van je sneakers.

Wil je altijd op de hoogte blijven van upcoming Air Max 1 releases? Zorg er dan voor dat je onze Sneakerjagers release kalender bekijkt.